Erotske priče i fantazije

VRHUNSKE EROTSKE PRIČE ZANIMLJIVE OSOBAMA SVIJU EROTSKIH SKLONOSTI.

Thursday, August 11, 2005

Slatke zamke karnevala

Trudeći se pokazati joj kako sam savršen ljubavnik, lizao sam i srkao, ubadao jezikom, sisao... nije trebalo dugo i osjetio sam kako mi se bedra stežu oko lica, kako se sokovi užitka istaču u moja usta. Još sam jednom, dugim zamahom jezika slasno prešao niz obrijani venerin brijeg, pa sve do međice, a onda sam svoju ljubavnicu naprosto prenio do propinjućeg koplja i nasadio je na njega

Karnevalski šator na riječkoj Delti, u kojem sam se te subote odlučio zabaviti s društvom s posla, bio je gotovo pretijesan da primi sve koji su, maskirani zbog u tom slučaju jeftinije ulaznice, u sjajnim glazbenicima i jeftinoj pivi, tu tražili utjehu od tmurne svakodnevice. Moji kompići i ja izgledali smo, u sakoima i s kravatama, koje smo morali nositi kao uspješni referenti veletrgovine bijelom tehnikom, prilično smiješno, a u najmanju ruku, atipično za okruženje.

Možda sam, zato jer sam bio jedan od drugačijih, privukao pažnju dobro zamaskirane žene tridesetih godina, ako je suditi po njezinu držanju i stasu, i po živim, frenetičnim pokretima tijela koji kao da su mamili na seks. Dama, izazovno odjevena u vješticu, uopće nije željela komunicirati riječima, već jedino gestikulacijom i govorom tijela, no uspio sam shvatiti da želi plesati samnom i naravno nisam našao niti jedan valjani razlog radi kojeg joj ne bih uslišio tu želju. Uskoro smo, poneseni karnevalskom strašću mase, ali i već stvorenim međusobnim iskričavim muško-ženskim odnosom, bili dovoljni jedno drugom, plesali smo pripijeni, moj više no polunabrekli kolac upirao je sve žešće u područje oko njezina pupka. Nije joj to smetalo, naprotiv, vrlo brzo prsti prekriveni crnom rukavicom od elastičnog materijala stezali su i otpuštale moje uzbuđeno spolovilo, dražeći ga gotovo do pred svršavanje. Kad mi je, nedugo zatim, rukom dala znak da se povučemo iz šatora ne bih to bio odbio ni u krajnjem ludilu i kao opčinjen koračao sam iza nje, vođen sigurnom rukom i njihanjem bokova s kojih nisam mogao skinuti pogled, razmišljajući pritom što se to dogodilo na nebu pa da je ovo baš mene zapalo.

Na putu do nedaleko parkiranog auta pokušao sam uspostaviti i verbalnu komunikaciju, ali bio sam ušutkan prstom na i u usta, koji sam strastveno oblizivao i usisavao. Intima kabine mog polovnog passata, parkiranog u poželjnoj sjeni drvoreda prema lučkom terminalu, činila mi se upravo i idealnim mjestom za ono što se treba dogoditi, oba prednja sjedala bila su žurno spuštena, glazba iz CD-a stvorila je savršenu jebačku atmosferu. Zalegao sam duboko u siceve, moja vještica popela se na mene, strastveno smo se ljubili. Zašao sam joj rukom pod majicu sa stražnje strane i dirao joj donji dio leđa i početak guznog žlijeba, zatim sam je povukao naviše i halapljivo uzeo u usta sise, čvrstu gotovo četvorku, koje je sama oslobodila stege grudnjaka i ponudila ih mojim usnama i zubima.

Grickao sam i cuclao natečene, krupne bradavice, usisavao u usta koliko sam najviše mogao njezinih dojki. Slušao sam kako krklja od užitka i zašao rukom pod gaćice, s trbušne strane. Skoro sam umro od strasti kad mi je do svijesti doprlo da mi prsti klize po posve izbrijanom venerinom brežuljku, tad sam se po prvi put te večeri sjetio supruge koja nikad nije htjela to za mene učiniti, supruge koja me, žurio sam se to izbaciti iz glave, sada doma čeka s večerom. Prsti su mi, najprije jedan pa onda i tri, kao da su samo za to rađeni, uklizali u raskvašenu pičkicu moje crne čarobnice i nakon samo par žešćih pokreta osjetio sam kako se grči u prvom sladostrašću.

Moram je polizati, prolazilo mi je kroz glavu dok sam osjećao kako joj maca opuštajuće pulsira i počeo se podvlačiti pod nju, istodobno je podižući više prema stražnjim naslonima. Kad je shvatila što želim s oduševljenjem mi je pomogla, penjući se na koljenima, i uskoro mi je jezik bio zarobljen u njezinoj pohotnici, a ruke zabavljene masiranjem poveće oble guze. Trudeći se pokazati joj kako sam savršen ljubavnik, lizao sam i srkao, ubadao jezikom, sisao... nije trebalo dugo i osjetio sam kako mi se bedra stežu oko lica, kako se sokovi užitka istaču u moja usta. Još sam jednom, dugim zamahom jezika slasno prešao niz obrijani venerin brijeg, pa sve do međice, a onda sam svoju ljubavnicu naprosto prenio do propinjućeg koplja i nasadio je na njega. Samo nekoliko trenutaka iza toga, uz grlen urlik, sasuo sam u najpoželjniju pičkicu koju sam ikad osjetio svo svoje već uzburkano sjeme. Osjetio sam kako se pod toplim mlazovima sperme još jednom grči u orgazmu i moja partnerica i to mi je pojačalo i produžilo užitak.

Kad sam, minutu kasnije, dok su se otkucaji mog srca polako vraćali u normalu, čuo prve vještičine riječi "Doma nikad nisi tako dobar" i prepoznao glas svoje supruge, skoro sam umro od nelagode i straha... www.smokva.com