Erotske priče i fantazije

VRHUNSKE EROTSKE PRIČE ZANIMLJIVE OSOBAMA SVIJU EROTSKIH SKLONOSTI.

Wednesday, August 03, 2005

Tri (u)bačena koplja

Poskočiše od radosti i pristupiše joj. Svaki prihvati jednu dojku i počeše ih grozničavo lizati i sisati. Biba se morala osmjehnuti. Ponašaju se poput jarića na sisi. Pogladi ih po glavama. Istina, paze što rade. Spusti ruke do međunožja i nastavi prstima kružiti oko klitorisa. Vraćala se u stanje ugode. Grudi su se napinjale, međunožje se podmazivalo. Rukama potraži njihove kurčeve, ovlaživši dlanove na njima. “Dobri ste dečki. Zato, evo vam nagrada!” Bolje se namjesti, i nedvosmisleno raširi noge

Biba T. iz sparnog je hodnika izišla na usijani asfalt. Zatvori oči, raširi ruke, protežući se, i duboko udahne vrući zrak. Vrisne od zadovoljstva. Spuštene glave prilike na kamenom zidiću podigoše se zbunjeno je gledajući, ali se odmah spustiše pokušavajući uhvatiti zadnje ohrabrenje pred ispit iz bilješki pred sobom. Njihovi problemi za Bibu su sada predstavljali daleku prošlost. Nekoliko minuta prije, Biba je postala akademski građanin.

Biba nasmijano skine sako sivoplavog kompleta, ostavši u suknji do koljena i svilenoj bijeloj bluzici, ispod koje su se jasno ocrtavale grudi nesputane grudnjakom. Što se Bibe tiče, grudnjak je bio u grupi nepotrebnih odjevnih predmeta. Voljela je dodir tkanine na goloj koži. Imala je osjetljive bradavice i trenje tkanine o njih lagano bi je uzbuđivalo. Bez izuzetka. Svaka košulja, bluza ili majica na Bibi je izgledala pripijena, barem broj manja nego što je doista bila. Bilo je dovoljno već početi kružiti ili zatresti dojkama ispod odjeće da pred sobom zamisli ljubavnika kako ih nježno miluje. Kad bi čeznula za čvršćim i grubljim dodirima, na golo tijelo navukla bi kožnu jaknu ili košulju od krutog trapera. Osim toga, nije imala potrebe za bilo kakvim pomoćnim sredstvom za podizanje ili učvršćenje grudi, sila teže nije imala nikakav utjecaj na njih.

Razlog zbog kojeg je ipak u javnosti morala nositi grudnjak bili su machoidni mužjaci. Oni koji kad ugledaju ženu bez grudnjaka odmah misle kako su naletjeli na radodajku. U redu, neka misle što god hoće, ali problem je u njihovom ponašanju i njihovim tvrdim šupljim tikvama. Biba svakako ima potrebe za seksom, zdrave i obilne, otvorena je za seksualne igre i fantazije, ponekad i na samom rubu perverzije, ali ne uvijek i ne sa svakim, a pogotovo ne s narcisoidnim dripcima koji si utvaraju da djevojka mora biti toliko sretna zato što su svrnuli pogled na nju da odmah širi noge. I još bi im morala biti do groba zahvalna za tih tridesetak sekundi, jer cijeli spolni odnos tim machoidima svodi se na “kurac unutra, kurac van”.
Jednom, u autobusu za Lovran, u vrijeme gužve, stajala je na platformi u sredini autobusa, kose zadignute u konjski rep. Na sebi je imala mini suknju i pripijenu majicu tankih naramenica, što je otkrivala poprsje i leđa, do visine grudi, bila je bez grudnjaka i gaćica. Seksepilna odjeća i izgled - svakako. Ali, Biba bi imala seksi izgled i u vreći za brašno. Osim toga, bilo joj je udobno ovako odjevenoj. Topli zrak penjao joj se uz noge. Treskovi i vibracije autobusa prenosili su se na cijelo njezino tijelo izazivajući u njoj spolno uzbuđenje. Zatvorila je oči, osjećajući vlaženje u međunožju, bujanje grudiju i ukrućivanje bradavica koje su vidljivo napinjale majicu. Otvorila je oči kad ju je nečija ruka pograbila za brežuljak među nogama, istovremeno se svom težinom navalivši na nju, nabijajući je do bola leđima na rukohvat.

Na sebi je ugledala nabildanog, nakvarcanog, trokrilnog tipa, kose ošišane na milimetar, sunčanih naočala podignutih iznad čela, razdrljene košulje - netko mu je već trebao objasniti da se parfemi i dezodoransi koriste nakon kupanja, ne umjesto njega. Nije vidjela njegovu drugu ruku, ali mogla je biti prilično sigurna da njome otvara rasporak na hlačama kako bi joj ga mogao staviti. Učili su je da ne valja praviti skandale na javnom mjestu, stoga povišenim tonom prigušeno reče:

“Što vam je?! Maknite se od mene! Smjesta!”
Nije ju shvaćao ozbiljno:
“Lutko, ti to želiš više od mene. Budi sretna što ti je naišao pravi muškarac.”
Ruku je maknuo s Bibinog međunožja kako bi je kroz majicu zgrabio za dojku.
“Pravi muškarac?! Gdje je?! Mičite se od mene, inače...”
“Inače, što, lutko?”
Skliznula je u stranu. Tip je poletio naprijed i dalje je čvrsto stežući za dojku, a kad se okrenuo prema Bibi, koljenom ga je snažno pogodila među noge. Uhvatio se za jaja, pocrvenjelog lica, hvatajući zrak. Okolni putnici počeli su prosvjedovati:

“Što vam je?! Drpajte se negdje drugdje!”
Čula je komentare o bestidnoj ženskoj mladeži, svom izgledu i odjeći, i počela se pitati bi li joj ti putnici uopće pomogli da se nije snašla i da ju je taj tip silovao? Probila se do vrata i izišla na prvoj stanici. Kroz staklo je vidjela onog tipa, kojemu je neki uviđavni putnik prepustio sjedalo da dođe k sebi. Sjela je na klupu na stanici, naslonila laktove na koljena, zagnjurila lice u dlanove i počela se grčevito tresti, postajući sve više svjesna što se moglo dogoditi. Osjeti tapšanje po ramenu.
“Oprostite, vaša majica...”

Pogleda se. Lijeva naramenica bila je strgana, majica zaderana, lijeva dojka gotovo je potpuno ispala iz nje. Na koži bili su jako vidljivi tragovi prstiju i noktiju. Zahvali se i namjesti majicu, prebacivši poderani dio na leđa.

Zbog tog slučaja, i redovitih manje drastičnih izljeva muškosti, počela je nositi grudnjak i odjeću, što je kolko-toliko prigušivala njezin izgled. Međutim, na diplomski ispit, pred ispitnu komisiju sastavljenu od samih profesora, izišla je u izazovno-strogom kompletu, brončanih kovrča raspuštenih po ramenima. Zlu ne trebalo. Nije trebalo. A osjećala se ugodno na ispitu, nije sjedila za stolom vjerovatno bi se primijetilo da ne nosi ni gaćice. Sharon Stone, požderi se!

Namjesti sunčane naočale, prebaci sako preko ramena i zviždučući spusti se stepenicama do semafora, prijeđe cestu i pješice krene prema centru. Možda se sretne s nekim poznanikom na Korzu ili kod Konta, sad ima itekako razloga za slavlje.

Skrene kroz park prema Mlaki. Spuštajući se popločanom stazom, na platou iznad bare preoptimistično nazvane jezercem ugleda tri muške prilike. Sjedili su, gotovo nepomični, stisnuti jedan uz drugoga na jednoj klupi pod drvetom. Čulo se samo:
“Joj! Vidi ovo! Ajoooj! Kakva je! Jooj, što bih joj radio!”
Biba je stajala nekoliko metara od njih. Nisu je primjećivali. Tiho navuče sako, zakopča ga, i neprimjetno im se približi. Pretpostavljala je što će vidjeti. Preko sagnutih glava opazi časopis, rastvoren na fotografijama razodjevene Pamele Anderson. Sagne se među njih i uzme časopis:
“Što vi to radite ovdje?”

Oni se ukočiše. Biba obiđe klupu da ih vidi s lica. Ukočeni, blijedi, na klupi su sjedila tri dečka, šesnaest-sedamnaest godina. Pogledala je časopis u ruci - stari Playboy specijal posvećen Pameli Anderson.

“Što će vam to?”
Šutjeli su. Nisu znali što da rade. Starija autoritativna žena u zakopčanom kostimu odavala je dojam strogosti. Je li to nastavnica? Svuda okolo su škole. Što da rade?
“U koji razred idete?”
“Završili smo drugi. Čekamo svjedodžbe.”
“Kakvi ste učenici?”
“Vrlo dobar.”
“Odličan.”
“Vrlo dobar.”
“Znaju li u školi i kod kuće što čitate?”
“Pa, ne.”
“Što će biti ako to prijavim?”
Uplašeni pogledi odgovorili su umjesto riječi.
“Što biste uradili da vas ne prijavim?”
Pogledali su se.
“Ne znamo. Što biste vi htjeli da uradimo?”

Promatrala ih je. Klinci koji maštaju o golim tetama. Imaju li oni pojma bilo čemu. Dive se Paminim kirurški obrađenim grudima, a znaju li uopće kako izgleda pravo nepatvoreno žensko tijelo? Dobro raspoloženje nije je napuštalo, a sada je imala i osjećaj moći nad trojicom mladih momaka. Bio je to ugodan osjećaj. Uz to, dobro je čula kako su rekli:
“Što bih joj radio!”
“Jeste li vas trojica ikad uživo vidjeli golu ženu?”
Pogledali su jedan drugoga, a zatim Bibu.
“Nnne.”

Sjela je na klupu nasuprot njima i prekrižila noge. Zagledali su se u njezine bijele listove nastojeći prodrijeti do bedara skrivenih suknjom. Biba je polako listala Pamine fotografije.
“Mislite da su ove grudi prirodne?”
“Valjda jesu.”
Dečki su se počeli opuštati.
“Krivo. Nisu.”
Skinula je naočale i pozorno ih promatrala. Jasno je vidjela kako očima gutaju njezine noge.
“Ovako ćemo. Ja ću vam pokazati kako izgleda prava žena, ali vi morate postupati točno onako kako vam kažem. Tko ne posluša, iz bilo kojeg razloga, morat će gol skočiti u ovu baru dolje i tamo ostati dok mu ne odredim pravu kaznu. Jasno?”
Dečki su se uzvrpoljili, ne vjerujući svojim ušima. Teta koja ih je tako uplašila nudi im da ju vide golu?! Naravno da će učiniti sve što ona hoće, pa i više. Sva trojica zaklimaše glavama u znak pristanka.

“Dobro. Onda ćemo ovako. Prvo se skinite do gola! Sva trojica!”
Pogledaše se, ali se i počeše skidati dok nisu ostali potpuno goli. Biba ih je promatrala sa zanimanjem. Izgledaju potpuno opremljeni, istina, malo mršavi.
“Okrenite se, da vas vidim sa svih strana!”
Poslušali su.
“Sada sjednite.”
Sjedoše na klupu.
“Što god da se desi, ne smijete govoriti niti bilo što raditi rukama. Morate biti potpuno mirni i tihi. Jasno?!”
Klimnuše glavama, u iščekivanju.
“Dobro. Sada ćemo vidjeti jeste li pravi muškarci ili samo imate duge jezike.”

Ustane. Raskopča sako i odloži ga na klupu. Kroz bluzu ocrtavale su se dojke. Nastavi otkopčavati bluzu, pazeći da grudi ostanu pokrivene. Donja dva gumba ostavi zakopčana, stvorivši veoma duboki dekolte, u kojem se skoro sve naziralo ali se ništa nije vidjelo. Protrese dojkama i zabaci lagano glavu, prorez bluze se proširi. Momci su netremice gledali. Na spolovilima im se pojave tragovi života. Okrene im se leđima, poigravajući se suknjom. Objema rukama milovala je stražnjicu, zadižući i spuštajući suknju, u jednom trenutku otkrivajući bjelinu glatkih okruglih guzova, u slijedećem potpuno ih skrivajući. Dečki se nisu usuđivali ni disati. Biba im se okrenu bokom, zadižući suknju do iznad bedra, otkrivajući da nema gaćica, i zatim pusti da suknja padne natrag. Malo se sagne prema njima, tresući rukama suknju kao da želi rashladiti međunožje. U sebi se smijala promatrajući ih kako se jedva suzdržavaju da poskoče i zavire joj u dekolte, te kako im se kolčići sve više razbuđuju. Moraju se naučiti strpljivosti. Uspravi se i zabaci ramena - bluza je sada jedva pokrivala dojke. Dlanove uvuče ispod bluze i položi ih na sise, polako ih milujući, prvo cijelim dlanom a zatim vršcima prstiju, završavajući pokrete “češljanjem” bradavice sa svih pet prstiju.

Ruku prekriženih na dojkama, stresala je ramenima a bluza se stidljivo spuštala naniže, razotkrivajući bjelinu vrata, ramena, ruku i poprsja. Priprema diplomskog ispita oduzela je Bibi sve vrijeme posljednjih mjeseci, tako da je ove godine propustila i odlaske u skrivenu morsku uvalu, gdje se već od kraja travnja mogla slobodno, bez kupaćeg kostima, prepuštati sunčanim zrakama. Ali, u ovom trenutku znala je da ta snježna bjelina njezine kože ima još jači utisak na promatrače, kojima sline tek što se nisu počele cijediti niz bradu. Spolovila su im već stršala poput jarbola. No, teži dio za njih tek slijedi, ali oni to još nisu znali.

Okrenuvši im se leđima, Biba opusti ruke niz tijelo. Bluza lagano sklizne do bokova. Zaljulja bedrima i bluza se niz suknju spusti na zemlju. Sagne se po nju i podigne je na klupu, prepuštajući dečkima pogled na svoja glatka, blago oznojena leđa. Rukama prekrije dojke i počne se okretati prema dečkima. Promatrala ih je. Raširenih nogu, peta ukopanih u šljunak, uzdignutih macana, širom rastvorenih ustiju, gutali su je očima, pogledom preklinjući da ih makne i pokaže gole grudi. Spolovila su im se počela tresti. Osmjehne se i podigne ruke iznad glave, protežući se. Čula je njihovo stenjanje kad su ugledali čvrste, okrugle dojke. Prstima pomiluje široke, ružičaste areole, lagano uštipnuvši stršeće bradavice. Približi im se, nagne se, i preko ramena jednog od momaka nasloni na naslon klupe, gotovo mu dodirujući dojkama lice. Osjećala je njegov užareni dah. Ispravi se i krene unatrag.
“Onda? Što mislite, čije su grudi bolje?”

Nisu se usuđivali odgovoriti glasno da ih ne kazni, ali pogledi su im sve govorili.
“Jeste li zaslužili da vam pokažem i ostalo?”
Zaklimaše glavama. Gotovo ih je žalila. Nije lako proživljavati napade hormona pred pravom, lijepom, izazovnom, golom, živom ženom koju ne smiju dotaknuti. Zadigne suknju s obje strane do iznad bokova, pazeći da međunožje ostane pokriveno. Jedan od momaka počeo se ljuljati naprijed-natrag zatvorivši oči.
“Hej, ti! Gledaj ovamo!”

Popne se na svoju klupu i sjedne na naslon raširivši noge. Polako počne povlačiti suknju prema bedrima. Dečki nisu znali kuda gledati - u gole grudi ili među noge. Stenjanje se pojačavalo. Još nisu ništa vidjeli, ali... Siđe s klupe i otkopča suknju. Na trenutak je pridrža, a zatim pusti da sklizne na zemlju. Jednom nogom iskorači iz nje, a drugom je odbaci na klupu. Stajala je uspravna, prkosna, malo raširenih nogu, u punom sjaju svoje golotinje. Dečki su se grčili pred pogledom na Bibine noge, međunožje, na kratko podšišane brončane dlake, bedra, struk, grudi, ruke, ramena, na vrat, lice, kosu... Bila je najljepše što su ikad vidjeli. Pam Anderson - tko je to?

Sjedne na klupu, raširi noge, zabaci glavu, spusti ruke do međunožja i prstima razmakne usmine kako bi mogli vidjeti ostatak. Milovala je međunožje. Cijela ova situacija, koja je započela kao šala, sve ju je više uzbuđivala. Javni striptiz u parku kojim je svakog trenutka mogao netko proći, nesvjesne refleksne reakcije tih momaka na njezinu ljepotu... poticale su njezino uzbuđenje i stvarale želju za seksom. Kako izgleda seksati sa četrnaestgodišnjakom? To pitanje sve je više prolazilo Bibinom glavom. Priđe im. Spolovila sve trojice bila su potpuno ukrućena, ljubičaste glaviće prekrivala je kožica, a iz njih cijedila se sluz. Što da radi s njima? Obući se i otići? Već im je pokazala sve što je obećala. Dotakne prvoga.
“Sjedni na drugu klupu.”

Posluša je. Zgrčen, dođe do klupe i sjedne. Biba je išla za njim. Okrenuta licem prema njemu, prekorači ga, i počne se spuštati prema njegovom kurcu. Prihvati ga rukom, prevuče kožicu preko glavića, a mlaz sperme prsne namočivši Bibin brežuljak. Momak je preplašeno pogleda, ali ga Biba utješi:

“Događa se. Naučit ćeš.”
Rukom namjesti kurac i sjedne na njega. Momak je glasno stenjao, podrhtavajući u Bibi. Preko njegovih ramena uhvatila se za naslon klupe i počela se podizati i spuštati laganim ritmom.
“Ljubi mi grudi.”
Mehanički je prislonio stisnute usnice na dojku.
“A da probaš sisati bradavice?”

Prihvatio je ustima bradavicu i počeo cuclati. To je već bolje. A onda vrisne od boli - zagrizao je bradavicu. Skoči s njega držeći se za dojku. Ostala dvojica uplašeno skočiše također sa svoje klupe. Biba pogleda krivca - da pogledi ubijaju, ovaj bi već bio mrtav. Ovako, njih dvojica ga zgrabiše, odvukoše prema jezercu i gurnuše unutra. Držeći se za dojku, Biba je skupljala odjeću spremna otići. Dosta je bilo! Želiš pomoći, a balavac ovako! Priđoše joj. Osvrne se na njih. Vidjela im je očaj u pogledima i uzdignute kurčeve. Hmmm!
“Što je s vama dvojicom? Jeste li pažljiviji od njega?”
“Mislim da jesmo.”
Napući usne. Sjedne na klupu.

“Dobro. Izliječite ovo što je onaj mamlaz napravio.”
Poskočiše od radosti i pristupiše joj. Svaki prihvati jednu dojku i počeše ih grozničavo lizati i sisati. Biba se morala osmjehnuti. Ponašaju se poput jarića na sisi. Pogladi ih po glavama. Istina, paze što rade. Spusti ruke do međunožja i nastavi prstima kružiti oko klitorisa. Vraćala se u stanje ugode. Grudi su se napinjale, međunožje se podmazivalo. Rukama potraži njihove kurčeve, ovlaživši dlanove na njima.
“Dobri ste dečki. Zato, evo vam nagrada!”

Bolje se namjesti, i nedvosmisleno raširi noge. Jedan je nastavljao sisati “svoju” bradavicu, a drugi se uspravi i postavi među Bibine noge. Biba ga jednom rukom prihvati za stražnjicu a drugom za kurac, usmjeravajući ga u sebe. Kad je kurac počeo ulaziti, sperma brizne. Biba podiže noge i obuhvati ga oko bokova, pribivši ga uz sebe. Ipak, trajalo je kratko. Iziđe iz nje, a drugi jedva dočeka da uđe. Izišavši, svali se na klupu kraj Bibe, poput prethodnika. U sekundi sperma se prosu i iz njega.
Biba ih pogleda obojicu. Na licima im ugleda blaženi osmijeh. Tja, nije ni mogla očekivati kvalitetu, ali je barem bilo zabavno. A oni će morati još mnogo učiti kako bi mogli zadovoljiti ženu, pomisli, odijevajući se. Smokva.com