Erotske priče i fantazije

VRHUNSKE EROTSKE PRIČE ZANIMLJIVE OSOBAMA SVIJU EROTSKIH SKLONOSTI.

Friday, August 05, 2005

Nasađena na kitu maturanta

Marin je prstima držao picu raširenu i pružio joj svoj jezičac. Milovao me nježno i nesigurno, no ta nesigurnost ubrzo je prešla u energičnost i strast. Ljuljala sam bokovima i gurala pizdu na njegov jezik, već sam bila sva mokra, koliko me mali uzbudio. "Mmm... divno ti to ide... a ja bih sada tako htjela kušati tvoj kurac, puknut ću ako ti ga ne popušim!"

Biti samostalna, neudana, ambiciozna žena u kasnim tridesetima zaista ima svojih čari. No, naravno, postoji i druga strana priče, ona u kojoj vlada tišina u stanu; dosadna kišovita jutra, iritantan zvuk televizije koja pokušava ispuniti prazninu. Ladice natrpane svim mogućim erotskim pomagalima kao da skupljaju prašinu jer sam odavno shvatila da nikakva plastika ili guma ne može zamijeniti pravo, toplo, žilavo ljudsko meso. A takvih sam u posljednje vrijeme, zbog prenatrpanog rasporeda, dobivala sve manje i manje.

Jedno sam lijeno nedjeljno poslijepodne otvorila bocu uvoznog viskija, nasula poprilično preko uobičajene granice i naslonila se na ogradu balkona. Ljudi su migoljili na sve strane, blagi povjetarac lahorio mi je tkaninu kućne haljine po mekoj koži. Točno ispred zgrade nalazilo se košarkaško igralište na kojem je nekolicina maturanata iz kvarta nabijala loptu. Prepoznala sam među njima snažne konture malog Marina, slatkog i snažnog mladca još neprocvijetale ljepote.

"Hej, Marine!" viknula sam, a crnokosi mladić pogledao je u mom smjeru. "Budi srce pa mi skoči do dućana po crveni Marlboro!"
Mahnuo mi je rukom i odlepršao do trgovine. Ušla sam u stan, stala pred ogledalo i dobro se promotrila. Haljina od ružičastog prozirnog tila dosezala mi je do zglobova, ali se dobro nazirala čupava mačkica, uredno izbrijana u oveći trokutić, te tamnoružičasti kolobari i stršeće bradavice. Kroz nekoliko trenutaka začula sam zvono na vratima. Još sam jednom bacila pogled u ogledalo i uputila se u hodnik otvoriti vrata. Iskreni osmijeh na Marinovom licu davao mi je samopouzdanje.

"Uđi, Marine, da ti dam novce za cigarete."
Samo je kimnuo glavom, a pogled mu je šarao preko mojih sisa, koje su se tresle s kretnjama tijela.
"Sjedni na kauč i raskomoti se. Je li Marine, što ti misliš, je li ova haljina ipak malo preprozirna? Mislim vidi li se ono što se ne bi smjelo vidjeti?"
"Ne, gospođo Kovač, mislim da je haljina u redu."
Jadničak mi nije uspio ni gledati u oči dok mi se obraćao koliko me oblizivao pogledom. Zaljuljala sam guzom i prišla k njemu, on se nesigurno naslonio i iščekivao.
"Sviđaju li ti se moje grudi? Morat ću ti ih malo otkriti da ih bolje proučiš!"
Jednim potezom izvukla sam sise iz haljine i zaljuljale su se, priljubljene jedna uz drugu.
"Dda... sviđaju mi se."

Odlučila sam krenuti u akciju, zadigla sam haljinicu i popela se na Marinovo krilo. Zajahala sam ga i meku, okruglu guzu spustila na njegove prepone u kojima se ukrućena batina već neko vrijeme borila sa čvrstim trapericama. Zadrhtao je i jedva disao. Otkopčala sam mu košulju i prislonila svoje sise na njegova dječačka prsa. Gledao me u oči kao hipnotiziran. Uzela sam njegove ruke i položila ih na svoje gole guzove.
"Mijesi mi guzu, da mi se pičkica ovlaži od tvog dodira!"

Jezikom sam ga podraškala po usnama i lagano mu ga uvukla u usta. Mazila sam mu jezik i kada je uhvatio ritam osjetila sam da je pojačao miješanje moje guze i počeo me tiskati na svoj kurac. Podigla sam mu se iz krila, i dalje stojeći na kauču, i rukama raširila svoju dlakavu šumicu. Promatrao mi je picu kao čudo, ja sam rastvarala stidne usne i lagano si dirala klitoris.
"Hajde, liznu ju malo, pasat će joj tvoj jezik na klitaču!"

Marin je prstima držao picu raširenu i pružio joj svoj jezičac. Milovao me nježno i nesigurno, no ta nesigurnost ubrzo je prešla u energičnost i strast. Ljuljala sam bokovima i gurala pizdu na njegov jezik, već sam bila sva mokra, koliko me mali uzbudio.
"Mmm... divno ti to ide... a ja bih sada tako htjela kušati tvoj kurac, puknut ću ako ti ga ne popušim!"

Skinula sam se s njegovih usana, raskopčala mu traperice i zajedno s boksericama povukla ih do gležnjeva. Mlada batina ugledala je svjetlo dana, napinjala se predivno išarana žilicama, a ružičasti glavić ponosno je stršao prema mojim ustima, poput napetog pištolja spremnog da se ispuca. Čučnula sam mu između nogu, u ruku stavila kamenu zvjerčicu, a jezik položila na jaja. Dobro sam ih izmasirala, progutala ih oba i posisala, dok se kurac sve više napinjao u mojoj šaci. Odlučila sam i njemu pokloniti svu svoju pažnju i podarila mu liz od korijena, preko cijelog uda, do glavića, na kojem sam se zaustavila i nastavila vrtjeti jezikom oko njega. Oblizivala sam ga, punila svoja ustašca mladim mesom. Drapao me po usnama, jeziku, grlu, zubima, željela sam ga cijelog u sebi, bio je mokar, gladak i sklizak i uvidjela sam da bi mi se brzo mogao potrošiti u ustima.
"Želim da me pojebeš, vidim da imaš moćnu spravu, tako ju je fino oblizivati. Bit će divno kada zaoreš po mojoj napaljenoj pički koja te strašno želi."

Marin me gledao s oduševljenjem, prepustio mi se u potpunosti. Ponovno sam se uzverala na njega, čučnula mu iznad kurca i lagano nasadila svoju picu na kitu. Cijelu me ispunio; sise su mi se podigle, a Marin je kao hipnotiziran, otvorenih usta, uhvatio moje bradavice i počeo ih sisati. Guza mi je poludjela u njegovom krilu, nabijala sam mu pičku do jaja, stenjala sam od ugode, dok mi je malac i dalje lickao sise.

"Jebi me zguza! Tako će ti biti najbolje! Želim da mi svršiš po guzi!"
Začas sam se naprčila na kauču, a sada već iskusni Marin dohvatio je moje poveće dupe i utrpao mi svoju zmiju u pizdu.
"Ah, Marine, stvarno znaš dobro jebati! Nabij me snažnije, svršit ću!"

Nekoliko pokreta prsta po klitorisu bilo je dovoljno da me oblije orgazam i da mu se počnem još jače prčiti na kurčinu. Mali je požestio ritam, dahtao je i stenjao, prste zabijao u moje dupe i nabreklu karu na vrhuncu izvukao iz mene i svršavao mi po guzovima. Bili smo slijepljeni svježom spermom, srca su nam lupala, a ja sam bila zadovoljna što sam razbila rutinu monotonosti samostalne, neudane žene u kasnim tridesetima. From Smokva.com

Taj strasni predmet požude

Onda je Branka sjela na krevet svoje cimerice, tako da joj međunožje bude osvjetljeno poput glumaca na daskama kabarea, raširila noge i prstima nježno odmakla tangicu. Oko punih, nabreklih usmina, na kojima su se sjajile kapljice sluzi, nije bilo ni jedne dlačice, samo se mali, tamni čuperak, veličine kutije šibica, nazirao na pubisu. Shvatio sam to kao otvoreni poziv, a u trenutku kad se spuštao na koljena kraj trona svoje princeze on je i uslijedio.

Razgovor koji smo Branka i ja telefonom vodili dvije cijele noći doista nam je pomogao, rekli smo jedno drugom posve iskreno sve što osjećamo i što želimo, ali je tim više naš prvi neposredni susret bio teži i rekao bih krutiji. Sva je sreća da se nismo sreli nasamo, jer bi nam bilo još neugodnije, nego u studentskom restoranu gdje je opći žamor ipak atmosferu činio opuštenijom. Kad je o meni riječ moram priznati da mi je tada bilo strašno neugodno zbog spoznaje da sam Branki priznao da bih jednako kao što sam lizao njezine gaćice i još više htio lizati njezinu mačkicu, a ona je pak bila posramljena jer se prisjećala kako je uzbuđeno kazala da bi voljela da je satima ližem. Naš se razgovor u restoranu stoga svodio na fakultetske obveze i slične gluposti, ali smo oboje, čim bi nam se pogledi sreli, u njima prepoznavali jednu puno ljepšu temu, ma koliko nam zbog toga bilo neugodno.

- Šta ćemo Brankica? - ipak sam se nekako usudio pitati kad smo nakon ručka ustajali.
- Iskreno da ti kažem, ne znam - rekla je - ponovno činiti ono što dosad nema smisla, jer se sada puno bolje poznajemo i oboje želimo više. Ali ono što smo skupa proživjeli bilo je uistinu predivno i nadam se da će nam ubuduće, ako se odlučimo ići dalje, biti još ljepše - zaključila je nadahnuto moja mezimica.
- A kako misliš da bismo mogli učiniti sljedeći korak? - pitao sam gotovo djetinje naivno.
- U tome i jest problem - odgovorila je - ali sigurna sam da oboje to želimo i znam da će se to dogoditi. Možda jednostavno trebamo prepustiti da se neke stvari poklope i da slučaj odluči umjesto nas.

Idućih nekoliko dana Branku nisam sretao, ali je ona svaku večer bila u mojim mislima. Nadraživao sam se i žestoko svršavao, prisjećajući se kako je strastveno kazala da bi mi se dala lizati satima. Uzbuđivala me je i pomisao da ni ne pomišlja sa mnom izgubiti nevinost, a također i činjenica da joj se, kako je rekla, gadi i sama pomisao da bi ona mogla oralno zadovoljiti mene.Taj blago nadmen stav, ali bez ikakve zle pomisli - Brankica je jednostavno bila svjesna svoje poželjnosti, bio je za mene, koji sam po naravi relativno podložan, više nego poželjna osobina. Zato sam željno, s požudom, očekivao daljnji razvoj našeg odnosa, nadajući se da će se on formirati na razini otprilike "obožavana djevojka i njezin lizač".

Za mene sasvim neočekivano Branka me u petak navečer pozvala u svoju sobu, ima za mene, kazala je s putenim osmijehom, lijep poklon. Kad je već tako, razmišljao sam, ne smijem ni ja doći praznih ruku, pa sam to popodne proveo obilazeći specijalizirane butike intimnog rublja. Na kraju odlučio sam se za Victoria Secret, svileni kompletić s dvojim gaćicama, od kojih su jedne naravno bile tangice, i nije mi nimalo bilo žao što me je to zadovoljstvo koštalo dvomjesečnog menija u restoranu studentskog centra.

Navečer, u dogovorenih devet sati, sav gotovo u transu, pokucao sam na Brankina vrata, a sama njezina pojava - bila je naime odjevena u kožnu minicu i imala je čizmice gotovo do koljena, jednostavno me dotukla.

- Prekrasna si - rekao sam bez daha.
Sretan osmijeh bio je najpoželjniji odgovor koji sam mogao dobiti. A ni obećani mi poklon nije mogao biti poželjniji, Branka mi je, kako je kazala za tajnu uspomenu, pripremila komplet od sedmodnevnih gaćica. U svakome od njih, izvjestila me je, po jednom se je pomazila, ne mičući ih, i zatim u njima provela noć i dio drugog dana. Priznajem, možda sam malo pogrešno shvatio poziv te večeri i primljeni poklon pa sam Brankici, odmah nakon što je s guštom razgledala uzvratni dar, predložio da ga predamnom isproba. Nije uopće bila oduševljena idejom, možda zato jer se sporije uzbuđuje od mene, tješio sam se, a nakon mog vrlo pažljivog nagovaranja dodala je kako razlog leži i u činjenici da nije depilirala intimnu zonu.

- Ne bi bilo lijepo da vidiš kako mi sa strane gaćica promiću dlačice - zbunjeno je objasnila.
Poznajući donekle žensku ćud bilo mi je posve jasno da bi inzistiranje moglo samo pogoršati naš odnos, pa nisam ni pokušao. Uspio sam, mijenjajući taktiku pristupa, ugovoriti susret iduće večeri, pa sam, nedugo zatim, ipak bezkrajno sretan napustio Brankinu sobu.

- Joj, kako je prekrasan kompletić koji si mi kupio, i kako mi samo dobro pristaje - namignuvši mi zavodnički kazala mi je Branka kad smo se idući dan sreli u dvorištu studenskog doma. - Mogla bih ti večeras prirediti stiriptiz.
- Bio bih ti vrlo zahvalan, znaš da to iznad svega želim - odgovorio sam bez daha.

Dogovorili smo susret za 21 sat, posebna draž bila je u tome što nijedno od nas nije znalo koliko će on trajati niti kako će se završiti. A kad mi je u dogovoreno vrijeme Branka otvorila vrata, struja između nas bila je toliko snažna da bi, činilo mi se, mogla proizvesti svjetlo. Branka je, nisam to ni u najluđem snu mogao očekivati, bila odjevena kao da će uistinu nastupiti u nekom erotski sofisticiranom baru, ispod tamnog a poluprozirnog negližea naziralo se rublje koje sam joj poklonio, i, što me je posebno uzbudilo, čarape s podvezicama. Na lijepim, ženstvenim nogama, izduženim seksepilnim, visokim štiklicama, s grudima koje kao da su htjele iskočiti iz košarica grudnjaka i frčkavom kosom do preko ramena Branka je izgledala izazovno do pakla.

- Sjedi na krevet - kazala je, pomičući sjenilo noćne lampice, tako da je ono stvorilo gotovo mišične sjene - i gledaj.
Poslušao sam i već za nekoliko trenutaka opčinjen gledao kako se erotično njiše u ritmu glazbe. Plesala je tako skladno, kao da joj je to životni poziv, usput se skidajući, i nakon samo nekoliko minuta ostala je jedino u gaćicama i čarapama, no ja sam to shvatio tek nakon što mi se okrenula sučelice, kad sam bio primoran prestati buljiti u njezinu tangom otkrivenu guzu.
Grudi, napeta skoro četvorka, lelujale su se u ritmu glazbe i pokreta njezina tijela, za koje je stalno bio prikovan moj pogled. Onda je Branka sjela na krevet svoje cimerice, tako da joj međunožje bude osvjetljeno poput glumaca na daskama kabarea, raširila noge i prstima nježno odmakla tangicu. Oko punih, nabreklih usmina, na kojima su se sjajile kapljice sluzi, nije bilo ni jedne dlačice, samo se mali, tamni čuperak, veličine kutije šibica, nazirao na pubisu. Shvatio sam to kao otvoreni poziv, a u trenutku kad se spuštao na koljena kraj trona svoje princeze on je i uslijedio.

- Dođi, ljubi me - rekla je od uzbuđenja suhim glasom.
I, već nakon valjda sekundu, moje su usne sisale bogatstvo koje im se nudilo, a jezik polako ali sigurno prodirao u još netaknutu šupljinu.

- Ahh, daj, ljubi mee, daj - stenjala je Branka dok su se njezina bedra sve jače stezala oko moga lica. Već nakon nekoliko dubinskih pokreta jezikom osjetio sam prvi nekontrolirani grč, jezik i usne bili su mi natopljeni sokovima prvog Brankinog orgazma.

- Nemoj prestati, liži, daaj, još ću jednom, ližiii - jecala je i, privlačeći mi glavu u svoje međunožje, predala se joj jednom sladostrašću.

Osjetivši kako se mišići sokovima izdašne mace grčevito stežu oko mog jezika, kao da se trude usisati ga, nekontrolirano sam prodrmao glavić svoje alatke, koja u ovoj igri nije bila predviđena za korištenje, i svršio u hlače, napunivši ih obilato vrućom spermom... From Smokva.com

Jezik i kurac na mramoru

Miješala sam guzom, nabijala se sve jače i spremala se na još jedan orgazam. Spustila sam tijelo prema njegovim nogama; sada sam mu se naprčila otvorenije nego ikada i ševila ga brzo i snažno. Guzovi su mi se tresli, sisama sam udarala po mramoru između njegovih nogu, a klitorisom se trljala o njegova jaja. Znala sam da mu se sviđa pogled na moju stražnjicu i da uživa u trljanju. Požestila sam gibanje i ponovno doživjela poznate potrese

Šetala sam lagano dugim stazama groblja, okružena spomenicima i ugrijanim mramorom, na ranojesenjem blagom suncu. Mir i plodovi divljeg kestena podsjetili su me na vrijeme kada sam s Lukom provodila sretne dane, zapravo za sjećanje mi je ostalo zaista tek nekoliko sretnih dana... Već devetu godinu posjećujem njegov grob upravo na njegov rođendan; tko zna možda bi bio još na životu da moja ruka nije dotakla njegovu sudbinu... i kočnice na njegovom luksuznom crnom BMW-u. Devet dugih godina svakodnevno oblačim crninu, najčešće kožu ili čipku, i proklinjem dan kada sam ga upoznala. Stalne svađe, udarci, poslovna putovanja kojima je skrivao afere s drugim ženama, učiniše da stvari stavim pod kontrolu. I zavladam svojim životom. I njegovim... ha, ha.

Koračala sam alejom uz arkade, kožnati plašt vijorio je iza mene i otkrivao crni korzet i haltere. Pokoja bakica gledala me kao utjelovljenje antikrista, no ja svoj ritual obavljam već deveti put. Skupocjeni mramor izronio mi je pred oči, bljeskajući se. I to me koštalo veliki dio nasljedstva, no, isplatilo se, svake godine beskrajno uživam u njemu, točnije na njemu. Bio je i sada besprijekorno očišćen i ulašten, zasluga moje vjerne kućne pomoćnice.

Stala sam pred spomenik kamena lica, odlučna. Spustila sam se zatim četveronoške na ugrijani kamen i sklopila oči. Lijevom rukom dotakla sam si usne, meke i pune, plovila sam nježnom kožom vrata i dekoltea i prstima zatitrala rub korzeta. Otpustila sam kopčanje i zavukla ruku među bujne sise. Tresle su se kao čvrsti puding; mramorno bijela koža na mramorno crnoj pozadini djelovala je prokleto erotično. Svukla sam kožni plašt, izvukla sise iz korzetskih okova i legla na leđa, raširila noge i zalupnula visokim potpeticama po mramornoj ploči. Vitke, duge noge, sapele su mi mrežaste halter čarape, a preostalo kopčanje korzeta gotovo je popucalo od nadimanja mojih sisa. Dvije ogromne lopte lagano su se prelile preko grube tkanine i ljuljale se u ritmu mojih pokreta. Dlanove sam položila na tamnocrvene kolobare i lagano ih mijesila. Osjetila sam kako bradavice postaju velike i tvrde, ispupčile su se i nabrekle, stršeći prema nebu.

Premjestila sam ruke na gole guzove i zarila nokte u njih, povlačeći ih i gnječeći. Širila sam guzu, zamišljajući kako u nju ulijeće golema kara i ševi me podivljalo. Pokušavala sam izbjegavati pičku do krajnjeg uzbuđenja, no prosto je vrištala za prstićima. Uvijek je bila uredno podšišana, u oveći trokut crvenkasto-smeđe boje. Uklizila sam među već narasle usmine i zaronila u bogate sokove mog zdenca. Miješala sam guzom sve jače, kako sam draškala klitoris, a prste druge ruke uvukla sam duboko u pičku i zabijala ih u sebe u ritmu jebanja. Kružila sam po gumbiću u svim smjerovima i svim brzinama, te se počela prepuštati u potpunosti, šireći uzdahe i lagana vriskanja oko sebe. Ubrzala sam ritam i požestila nabijanje na prste, sise su mi skakale i lupale me po vratu, bradavice se nakostriješile i parale zrak. Iščekivala sam dugo željeni, uvijek tako najljepše doživljeni, orgazam. Već sam počela podrhtavati kada sam začula duboki muški glas:

"Gospođice, smjesta se obucite i napustite groblje!"
Podigla sam pogled, podbočila se na laktove, i dalje razjapljene pičke, i ugledala privlačnog mladića od dvadeset i nešto, u zaštitarskoj odjeći.
"Molim vas, učinite kako sam vam rekao" glas mu, pod mojim mrkim pogledom, više nije zvučao tako sigurno i bilo je više nego uočljivo kako mu pogled luta po mojim ogromnim grudima i napaljenoj pici.
Nasmiješila sam mu se i potiho odgovorila:
"Dajte mi još samo minutu... da svršim."
Teško je gutao slinu i, kad je mislio nešto odgovoriti, ruku sam položila na sisu i počela se maziti.
"Dođi bliže", rekla sam mazno.
Oklijevao je nekoliko sekundi, no ipak se nesigurno primaknuo.
"Grickaj mi bradavicu!" ponukala sam ga, no samo me zbunjeno gledao. "Zar ti moram dvaput govoriti, momče? Hajde, klekni!" rekla sam oštrije.

Ovaj put me poslušao, kombinacija straha i uzbuđenja izgleda najbolje djeluje. Približio je usne mojoj nabrekloj bradavici i liznuo ju. Punašne usne pohlepno su pograbile moju sisu i nježno ju usisavale. Igrao se mojom bradavicom, lagano ju grickao i ljubio, sav uranjao u meko bijelo meso, pa se udaljavao, natežući vrh sise koja se sve više tresla od uzbuđenja. Ruka mu se našla na mojoj drugoj dojci; milovao ju je ne prenježno, bradavicu je ukliještio između dva prsta i trljao ju. Širila sam noge sve više, pica mi se oblijevala upravo vrućim sokovima i htjela sam da me liže.

"Dosta!" povikala sam i dodala. "Spusti se dolje i liži mi pičku, želim ti svršiti po faci. Siši mi klitoris i liži usmine brzim lizovima; jedan prst želim u macu, a drugi u guzu!"

Spremno je prihvatio moje zapovijedi, spustio se na tamni mramor, pognuo glavu, raširio usmine i osjetih vreli, sočni liz po cijeloj duljini pičke. Uhvatila sam si sise, štipala bradavice i nabijala mu se na lice. Uskoro je uvukao prst u pičketinu i klizio u njoj. Čekala sam drugi prstić i ubrzo ga dočekala. Jezikom je navlažio i ulaz u guzu i zatim polako ugurao prst. Sada sam bila sva ispunjena; jebao me dosta žustro, sise su mi se ljuljale i tresle. Uvlačio mi je i srkao klitoris, to sam toliko voljela, pa ga lickao brzo i energično. Podigla sam noge i sva se raširila, nabila mu se na lice i počela vikati:

"Ah... liži me psu... liži me jače... sad ću ti se proliti po poganom licu... zabij se jače... ah.. aaaah... svršavam!"
Zarobila sam ga bedrima i trljala se o njega dok sam proživljavala beskrajno snažne potrese do pakla uzbuđenog tijela. Oslobodila sam ga i zatim mu naredila:

"Skidaj se i bolje ti je da imaš veliku i tvrdu kitu, sad ćeš me jebati! Prvo sprijeda, pa ćeš mi ga onda uvaliti straga. A ako ćeš biti dobar dečko, dat ću ti da mi svršiš po sisama!"
Šutio je kao zaliven, samo je kimnuo glavom i počeo se skidati. Svukao je gornji dio uniforme, a donji samo otkopčao i izvukao kurac van. Bila sam zadovoljna, nije bio toliko dugačak, koliko je bio debeo. Taman da me ispuni cijelu. Bio je ukrućen, vidno uzbuđen, kleknuo je i dohvatio mi noge, gurnuvši kurac duboko u još itekako vrelu pičku. Zavrtilo mi se u glavi svaki put kada bi prodro, a prodirao je brzo i snažno, kao da me želi rasjeći na dijelove tom debelom, spretnom karom. Skupio mi je noge i gurnuo ih prema mojoj glavi, tako da mu se pogled na moju macu poljepšao, i sa strasnim uzvikom zadovoljstva nastavio me jebati.

"Dosta! Želim te uzjašiti. Želim ja tebe ševiti! Lezi!" vikala sam.
Poslušao me poput preplašenog psića i legao. Opkoračila sam ga, čučnula mu na lice, da me još malo napali lizom a zatim mu sjela na kurac. Gledao je kako moja pička guta njegovu batinu i klizi po njoj. Grabio mi je sise, tresao ih i gnječio, pa rukama nabijao moje bokove na sebe, uzdizao svoju zdjelicu kako bi se nabio što dublje. Digla sam se, pogledao me u nedoumici, ali ga je moj pokret smirio i nanovo uzbudio. Okrenula sam mu leđa i ponovo ga zajašila. Zbog pogleda na moju stražnjicu i pičku, koja sada s druge strane jaši ukrućeno koplje, poludio je i počeo još jače uzdisati i stenjati. Miješala sam guzom, nabijala se sve jače i spremala se na još jedan orgazam. Spustila sam tijelo prema njegovim nogama; sada sam mu se naprčila otvorenije nego ikada i ševila ga brzo i snažno. Guzovi su mi se tresli, sisama sam udarala po mramoru između njegovih nogu, a klitorisom se trljala o njegova jaja. Znala sam da mu se sviđa pogled na moju stražnjicu i da uživa u trljanju. Požestila sam gibanje i ponovno doživjela poznate potrese.

"Jebemti, kako te dobro jebem mali gade... evo svršavam opet... ahhhhh!"
Nabila sam se na kurac do kraja i poskakivala na njemu. Znala sam da je i on blizu, pa mu rekla:
"Sad kada sam se ja zadovoljila, dat ću i tebi tvoju zadovoljštinu. Jebi me u dupe!"

Naprčila sam mu guzu, koju je spremno prihvatio. Naslonio je ud na ulaz i lagano prodro. Obujmila sam ga čvrstim analnim mišićima i dala mu da cijeli uđe. Brzo je uhvatio ritam i nastavio me jebati. Navlačio mi je bokove i sve jače me fukao. Kurac mu se toliko ukrutio da sam pomislila da će eksplodirati! Jebao me toliko snažno da su mi se sise tresle i udarale me po licu. U tom trenu napokon je i progovorio:

"Ajme, svršit ću! Gdje želite da te zalijem? Svršavam!!"
Izvukao je kurčinu iz mog dupeta, ja sam se okrenula i ponudila mu sise, koje je prelio vrućom, ljepljivom spermom. Bijela tekućina cijedila se preko bradavica i između grudi, a da iscijedim i posljednju kap iz batine, obuhvatila sam ju sisama i još malo nategla.

"Nadam se da me nećete prijaviti nadležnima" rekla sam mu, pogledavši ga prodorno.
"Ne, neću, bez brige!" odgovorio je, jedva dolazeći do daha. "Nadam se da nećete ni vi mene."
"Fino", kazala sam. "Uostalom, bliži se Božić pa ću dragog muža opet morati obdariti poklonom. A sebe vašim jezikom i kurcem u mojoj pohotnoj pički!"

U očima sam mu vidjela da jedva čeka Božić. From Smokva.com