Erotske priče i fantazije

VRHUNSKE EROTSKE PRIČE ZANIMLJIVE OSOBAMA SVIJU EROTSKIH SKLONOSTI.

Wednesday, August 03, 2005

Tri (u)bačena koplja

Poskočiše od radosti i pristupiše joj. Svaki prihvati jednu dojku i počeše ih grozničavo lizati i sisati. Biba se morala osmjehnuti. Ponašaju se poput jarića na sisi. Pogladi ih po glavama. Istina, paze što rade. Spusti ruke do međunožja i nastavi prstima kružiti oko klitorisa. Vraćala se u stanje ugode. Grudi su se napinjale, međunožje se podmazivalo. Rukama potraži njihove kurčeve, ovlaživši dlanove na njima. “Dobri ste dečki. Zato, evo vam nagrada!” Bolje se namjesti, i nedvosmisleno raširi noge

Biba T. iz sparnog je hodnika izišla na usijani asfalt. Zatvori oči, raširi ruke, protežući se, i duboko udahne vrući zrak. Vrisne od zadovoljstva. Spuštene glave prilike na kamenom zidiću podigoše se zbunjeno je gledajući, ali se odmah spustiše pokušavajući uhvatiti zadnje ohrabrenje pred ispit iz bilješki pred sobom. Njihovi problemi za Bibu su sada predstavljali daleku prošlost. Nekoliko minuta prije, Biba je postala akademski građanin.

Biba nasmijano skine sako sivoplavog kompleta, ostavši u suknji do koljena i svilenoj bijeloj bluzici, ispod koje su se jasno ocrtavale grudi nesputane grudnjakom. Što se Bibe tiče, grudnjak je bio u grupi nepotrebnih odjevnih predmeta. Voljela je dodir tkanine na goloj koži. Imala je osjetljive bradavice i trenje tkanine o njih lagano bi je uzbuđivalo. Bez izuzetka. Svaka košulja, bluza ili majica na Bibi je izgledala pripijena, barem broj manja nego što je doista bila. Bilo je dovoljno već početi kružiti ili zatresti dojkama ispod odjeće da pred sobom zamisli ljubavnika kako ih nježno miluje. Kad bi čeznula za čvršćim i grubljim dodirima, na golo tijelo navukla bi kožnu jaknu ili košulju od krutog trapera. Osim toga, nije imala potrebe za bilo kakvim pomoćnim sredstvom za podizanje ili učvršćenje grudi, sila teže nije imala nikakav utjecaj na njih.

Razlog zbog kojeg je ipak u javnosti morala nositi grudnjak bili su machoidni mužjaci. Oni koji kad ugledaju ženu bez grudnjaka odmah misle kako su naletjeli na radodajku. U redu, neka misle što god hoće, ali problem je u njihovom ponašanju i njihovim tvrdim šupljim tikvama. Biba svakako ima potrebe za seksom, zdrave i obilne, otvorena je za seksualne igre i fantazije, ponekad i na samom rubu perverzije, ali ne uvijek i ne sa svakim, a pogotovo ne s narcisoidnim dripcima koji si utvaraju da djevojka mora biti toliko sretna zato što su svrnuli pogled na nju da odmah širi noge. I još bi im morala biti do groba zahvalna za tih tridesetak sekundi, jer cijeli spolni odnos tim machoidima svodi se na “kurac unutra, kurac van”.
Jednom, u autobusu za Lovran, u vrijeme gužve, stajala je na platformi u sredini autobusa, kose zadignute u konjski rep. Na sebi je imala mini suknju i pripijenu majicu tankih naramenica, što je otkrivala poprsje i leđa, do visine grudi, bila je bez grudnjaka i gaćica. Seksepilna odjeća i izgled - svakako. Ali, Biba bi imala seksi izgled i u vreći za brašno. Osim toga, bilo joj je udobno ovako odjevenoj. Topli zrak penjao joj se uz noge. Treskovi i vibracije autobusa prenosili su se na cijelo njezino tijelo izazivajući u njoj spolno uzbuđenje. Zatvorila je oči, osjećajući vlaženje u međunožju, bujanje grudiju i ukrućivanje bradavica koje su vidljivo napinjale majicu. Otvorila je oči kad ju je nečija ruka pograbila za brežuljak među nogama, istovremeno se svom težinom navalivši na nju, nabijajući je do bola leđima na rukohvat.

Na sebi je ugledala nabildanog, nakvarcanog, trokrilnog tipa, kose ošišane na milimetar, sunčanih naočala podignutih iznad čela, razdrljene košulje - netko mu je već trebao objasniti da se parfemi i dezodoransi koriste nakon kupanja, ne umjesto njega. Nije vidjela njegovu drugu ruku, ali mogla je biti prilično sigurna da njome otvara rasporak na hlačama kako bi joj ga mogao staviti. Učili su je da ne valja praviti skandale na javnom mjestu, stoga povišenim tonom prigušeno reče:

“Što vam je?! Maknite se od mene! Smjesta!”
Nije ju shvaćao ozbiljno:
“Lutko, ti to želiš više od mene. Budi sretna što ti je naišao pravi muškarac.”
Ruku je maknuo s Bibinog međunožja kako bi je kroz majicu zgrabio za dojku.
“Pravi muškarac?! Gdje je?! Mičite se od mene, inače...”
“Inače, što, lutko?”
Skliznula je u stranu. Tip je poletio naprijed i dalje je čvrsto stežući za dojku, a kad se okrenuo prema Bibi, koljenom ga je snažno pogodila među noge. Uhvatio se za jaja, pocrvenjelog lica, hvatajući zrak. Okolni putnici počeli su prosvjedovati:

“Što vam je?! Drpajte se negdje drugdje!”
Čula je komentare o bestidnoj ženskoj mladeži, svom izgledu i odjeći, i počela se pitati bi li joj ti putnici uopće pomogli da se nije snašla i da ju je taj tip silovao? Probila se do vrata i izišla na prvoj stanici. Kroz staklo je vidjela onog tipa, kojemu je neki uviđavni putnik prepustio sjedalo da dođe k sebi. Sjela je na klupu na stanici, naslonila laktove na koljena, zagnjurila lice u dlanove i počela se grčevito tresti, postajući sve više svjesna što se moglo dogoditi. Osjeti tapšanje po ramenu.
“Oprostite, vaša majica...”

Pogleda se. Lijeva naramenica bila je strgana, majica zaderana, lijeva dojka gotovo je potpuno ispala iz nje. Na koži bili su jako vidljivi tragovi prstiju i noktiju. Zahvali se i namjesti majicu, prebacivši poderani dio na leđa.

Zbog tog slučaja, i redovitih manje drastičnih izljeva muškosti, počela je nositi grudnjak i odjeću, što je kolko-toliko prigušivala njezin izgled. Međutim, na diplomski ispit, pred ispitnu komisiju sastavljenu od samih profesora, izišla je u izazovno-strogom kompletu, brončanih kovrča raspuštenih po ramenima. Zlu ne trebalo. Nije trebalo. A osjećala se ugodno na ispitu, nije sjedila za stolom vjerovatno bi se primijetilo da ne nosi ni gaćice. Sharon Stone, požderi se!

Namjesti sunčane naočale, prebaci sako preko ramena i zviždučući spusti se stepenicama do semafora, prijeđe cestu i pješice krene prema centru. Možda se sretne s nekim poznanikom na Korzu ili kod Konta, sad ima itekako razloga za slavlje.

Skrene kroz park prema Mlaki. Spuštajući se popločanom stazom, na platou iznad bare preoptimistično nazvane jezercem ugleda tri muške prilike. Sjedili su, gotovo nepomični, stisnuti jedan uz drugoga na jednoj klupi pod drvetom. Čulo se samo:
“Joj! Vidi ovo! Ajoooj! Kakva je! Jooj, što bih joj radio!”
Biba je stajala nekoliko metara od njih. Nisu je primjećivali. Tiho navuče sako, zakopča ga, i neprimjetno im se približi. Pretpostavljala je što će vidjeti. Preko sagnutih glava opazi časopis, rastvoren na fotografijama razodjevene Pamele Anderson. Sagne se među njih i uzme časopis:
“Što vi to radite ovdje?”

Oni se ukočiše. Biba obiđe klupu da ih vidi s lica. Ukočeni, blijedi, na klupi su sjedila tri dečka, šesnaest-sedamnaest godina. Pogledala je časopis u ruci - stari Playboy specijal posvećen Pameli Anderson.

“Što će vam to?”
Šutjeli su. Nisu znali što da rade. Starija autoritativna žena u zakopčanom kostimu odavala je dojam strogosti. Je li to nastavnica? Svuda okolo su škole. Što da rade?
“U koji razred idete?”
“Završili smo drugi. Čekamo svjedodžbe.”
“Kakvi ste učenici?”
“Vrlo dobar.”
“Odličan.”
“Vrlo dobar.”
“Znaju li u školi i kod kuće što čitate?”
“Pa, ne.”
“Što će biti ako to prijavim?”
Uplašeni pogledi odgovorili su umjesto riječi.
“Što biste uradili da vas ne prijavim?”
Pogledali su se.
“Ne znamo. Što biste vi htjeli da uradimo?”

Promatrala ih je. Klinci koji maštaju o golim tetama. Imaju li oni pojma bilo čemu. Dive se Paminim kirurški obrađenim grudima, a znaju li uopće kako izgleda pravo nepatvoreno žensko tijelo? Dobro raspoloženje nije je napuštalo, a sada je imala i osjećaj moći nad trojicom mladih momaka. Bio je to ugodan osjećaj. Uz to, dobro je čula kako su rekli:
“Što bih joj radio!”
“Jeste li vas trojica ikad uživo vidjeli golu ženu?”
Pogledali su jedan drugoga, a zatim Bibu.
“Nnne.”

Sjela je na klupu nasuprot njima i prekrižila noge. Zagledali su se u njezine bijele listove nastojeći prodrijeti do bedara skrivenih suknjom. Biba je polako listala Pamine fotografije.
“Mislite da su ove grudi prirodne?”
“Valjda jesu.”
Dečki su se počeli opuštati.
“Krivo. Nisu.”
Skinula je naočale i pozorno ih promatrala. Jasno je vidjela kako očima gutaju njezine noge.
“Ovako ćemo. Ja ću vam pokazati kako izgleda prava žena, ali vi morate postupati točno onako kako vam kažem. Tko ne posluša, iz bilo kojeg razloga, morat će gol skočiti u ovu baru dolje i tamo ostati dok mu ne odredim pravu kaznu. Jasno?”
Dečki su se uzvrpoljili, ne vjerujući svojim ušima. Teta koja ih je tako uplašila nudi im da ju vide golu?! Naravno da će učiniti sve što ona hoće, pa i više. Sva trojica zaklimaše glavama u znak pristanka.

“Dobro. Onda ćemo ovako. Prvo se skinite do gola! Sva trojica!”
Pogledaše se, ali se i počeše skidati dok nisu ostali potpuno goli. Biba ih je promatrala sa zanimanjem. Izgledaju potpuno opremljeni, istina, malo mršavi.
“Okrenite se, da vas vidim sa svih strana!”
Poslušali su.
“Sada sjednite.”
Sjedoše na klupu.
“Što god da se desi, ne smijete govoriti niti bilo što raditi rukama. Morate biti potpuno mirni i tihi. Jasno?!”
Klimnuše glavama, u iščekivanju.
“Dobro. Sada ćemo vidjeti jeste li pravi muškarci ili samo imate duge jezike.”

Ustane. Raskopča sako i odloži ga na klupu. Kroz bluzu ocrtavale su se dojke. Nastavi otkopčavati bluzu, pazeći da grudi ostanu pokrivene. Donja dva gumba ostavi zakopčana, stvorivši veoma duboki dekolte, u kojem se skoro sve naziralo ali se ništa nije vidjelo. Protrese dojkama i zabaci lagano glavu, prorez bluze se proširi. Momci su netremice gledali. Na spolovilima im se pojave tragovi života. Okrene im se leđima, poigravajući se suknjom. Objema rukama milovala je stražnjicu, zadižući i spuštajući suknju, u jednom trenutku otkrivajući bjelinu glatkih okruglih guzova, u slijedećem potpuno ih skrivajući. Dečki se nisu usuđivali ni disati. Biba im se okrenu bokom, zadižući suknju do iznad bedra, otkrivajući da nema gaćica, i zatim pusti da suknja padne natrag. Malo se sagne prema njima, tresući rukama suknju kao da želi rashladiti međunožje. U sebi se smijala promatrajući ih kako se jedva suzdržavaju da poskoče i zavire joj u dekolte, te kako im se kolčići sve više razbuđuju. Moraju se naučiti strpljivosti. Uspravi se i zabaci ramena - bluza je sada jedva pokrivala dojke. Dlanove uvuče ispod bluze i položi ih na sise, polako ih milujući, prvo cijelim dlanom a zatim vršcima prstiju, završavajući pokrete “češljanjem” bradavice sa svih pet prstiju.

Ruku prekriženih na dojkama, stresala je ramenima a bluza se stidljivo spuštala naniže, razotkrivajući bjelinu vrata, ramena, ruku i poprsja. Priprema diplomskog ispita oduzela je Bibi sve vrijeme posljednjih mjeseci, tako da je ove godine propustila i odlaske u skrivenu morsku uvalu, gdje se već od kraja travnja mogla slobodno, bez kupaćeg kostima, prepuštati sunčanim zrakama. Ali, u ovom trenutku znala je da ta snježna bjelina njezine kože ima još jači utisak na promatrače, kojima sline tek što se nisu počele cijediti niz bradu. Spolovila su im već stršala poput jarbola. No, teži dio za njih tek slijedi, ali oni to još nisu znali.

Okrenuvši im se leđima, Biba opusti ruke niz tijelo. Bluza lagano sklizne do bokova. Zaljulja bedrima i bluza se niz suknju spusti na zemlju. Sagne se po nju i podigne je na klupu, prepuštajući dečkima pogled na svoja glatka, blago oznojena leđa. Rukama prekrije dojke i počne se okretati prema dečkima. Promatrala ih je. Raširenih nogu, peta ukopanih u šljunak, uzdignutih macana, širom rastvorenih ustiju, gutali su je očima, pogledom preklinjući da ih makne i pokaže gole grudi. Spolovila su im se počela tresti. Osmjehne se i podigne ruke iznad glave, protežući se. Čula je njihovo stenjanje kad su ugledali čvrste, okrugle dojke. Prstima pomiluje široke, ružičaste areole, lagano uštipnuvši stršeće bradavice. Približi im se, nagne se, i preko ramena jednog od momaka nasloni na naslon klupe, gotovo mu dodirujući dojkama lice. Osjećala je njegov užareni dah. Ispravi se i krene unatrag.
“Onda? Što mislite, čije su grudi bolje?”

Nisu se usuđivali odgovoriti glasno da ih ne kazni, ali pogledi su im sve govorili.
“Jeste li zaslužili da vam pokažem i ostalo?”
Zaklimaše glavama. Gotovo ih je žalila. Nije lako proživljavati napade hormona pred pravom, lijepom, izazovnom, golom, živom ženom koju ne smiju dotaknuti. Zadigne suknju s obje strane do iznad bokova, pazeći da međunožje ostane pokriveno. Jedan od momaka počeo se ljuljati naprijed-natrag zatvorivši oči.
“Hej, ti! Gledaj ovamo!”

Popne se na svoju klupu i sjedne na naslon raširivši noge. Polako počne povlačiti suknju prema bedrima. Dečki nisu znali kuda gledati - u gole grudi ili među noge. Stenjanje se pojačavalo. Još nisu ništa vidjeli, ali... Siđe s klupe i otkopča suknju. Na trenutak je pridrža, a zatim pusti da sklizne na zemlju. Jednom nogom iskorači iz nje, a drugom je odbaci na klupu. Stajala je uspravna, prkosna, malo raširenih nogu, u punom sjaju svoje golotinje. Dečki su se grčili pred pogledom na Bibine noge, međunožje, na kratko podšišane brončane dlake, bedra, struk, grudi, ruke, ramena, na vrat, lice, kosu... Bila je najljepše što su ikad vidjeli. Pam Anderson - tko je to?

Sjedne na klupu, raširi noge, zabaci glavu, spusti ruke do međunožja i prstima razmakne usmine kako bi mogli vidjeti ostatak. Milovala je međunožje. Cijela ova situacija, koja je započela kao šala, sve ju je više uzbuđivala. Javni striptiz u parku kojim je svakog trenutka mogao netko proći, nesvjesne refleksne reakcije tih momaka na njezinu ljepotu... poticale su njezino uzbuđenje i stvarale želju za seksom. Kako izgleda seksati sa četrnaestgodišnjakom? To pitanje sve je više prolazilo Bibinom glavom. Priđe im. Spolovila sve trojice bila su potpuno ukrućena, ljubičaste glaviće prekrivala je kožica, a iz njih cijedila se sluz. Što da radi s njima? Obući se i otići? Već im je pokazala sve što je obećala. Dotakne prvoga.
“Sjedni na drugu klupu.”

Posluša je. Zgrčen, dođe do klupe i sjedne. Biba je išla za njim. Okrenuta licem prema njemu, prekorači ga, i počne se spuštati prema njegovom kurcu. Prihvati ga rukom, prevuče kožicu preko glavića, a mlaz sperme prsne namočivši Bibin brežuljak. Momak je preplašeno pogleda, ali ga Biba utješi:

“Događa se. Naučit ćeš.”
Rukom namjesti kurac i sjedne na njega. Momak je glasno stenjao, podrhtavajući u Bibi. Preko njegovih ramena uhvatila se za naslon klupe i počela se podizati i spuštati laganim ritmom.
“Ljubi mi grudi.”
Mehanički je prislonio stisnute usnice na dojku.
“A da probaš sisati bradavice?”

Prihvatio je ustima bradavicu i počeo cuclati. To je već bolje. A onda vrisne od boli - zagrizao je bradavicu. Skoči s njega držeći se za dojku. Ostala dvojica uplašeno skočiše također sa svoje klupe. Biba pogleda krivca - da pogledi ubijaju, ovaj bi već bio mrtav. Ovako, njih dvojica ga zgrabiše, odvukoše prema jezercu i gurnuše unutra. Držeći se za dojku, Biba je skupljala odjeću spremna otići. Dosta je bilo! Želiš pomoći, a balavac ovako! Priđoše joj. Osvrne se na njih. Vidjela im je očaj u pogledima i uzdignute kurčeve. Hmmm!
“Što je s vama dvojicom? Jeste li pažljiviji od njega?”
“Mislim da jesmo.”
Napući usne. Sjedne na klupu.

“Dobro. Izliječite ovo što je onaj mamlaz napravio.”
Poskočiše od radosti i pristupiše joj. Svaki prihvati jednu dojku i počeše ih grozničavo lizati i sisati. Biba se morala osmjehnuti. Ponašaju se poput jarića na sisi. Pogladi ih po glavama. Istina, paze što rade. Spusti ruke do međunožja i nastavi prstima kružiti oko klitorisa. Vraćala se u stanje ugode. Grudi su se napinjale, međunožje se podmazivalo. Rukama potraži njihove kurčeve, ovlaživši dlanove na njima.
“Dobri ste dečki. Zato, evo vam nagrada!”

Bolje se namjesti, i nedvosmisleno raširi noge. Jedan je nastavljao sisati “svoju” bradavicu, a drugi se uspravi i postavi među Bibine noge. Biba ga jednom rukom prihvati za stražnjicu a drugom za kurac, usmjeravajući ga u sebe. Kad je kurac počeo ulaziti, sperma brizne. Biba podiže noge i obuhvati ga oko bokova, pribivši ga uz sebe. Ipak, trajalo je kratko. Iziđe iz nje, a drugi jedva dočeka da uđe. Izišavši, svali se na klupu kraj Bibe, poput prethodnika. U sekundi sperma se prosu i iz njega.
Biba ih pogleda obojicu. Na licima im ugleda blaženi osmijeh. Tja, nije ni mogla očekivati kvalitetu, ali je barem bilo zabavno. A oni će morati još mnogo učiti kako bi mogli zadovoljiti ženu, pomisli, odijevajući se. Smokva.com

Uigrani dvojac s kormilarkom

To mi je stvarno bilo previše! Debeli kurac koji bespoštedno rastura moju rosulju, dugajlija koji se grčevito zabija u moje grlo i razigrani prsti koji žare moj osjetljivi klitoris... ne, to se jednostavno ne može izdržati! Počela sam se nekontrolirano izvijati i tresti od silne ugode koja mi je strujala čitavim tijelom, gubeći se u izmaglici mog prvog orgazma te večeri

Ne sjećam se točno je li to bilo u petak ili subotu uvečer, ali nije ni bitno. Bitno je to da je bilo jako kasno i da mi se jako, jako spavalo, a nisam mogla ni oka sklopiti. Razlog mojoj budnosti krio se u, pogađate, bučnim susjedima, i to upravo onima koji stanuju u stanu točno iznad mog. Kako to njihovo rondanje, koje je podsjećalo na selidbu, i urlikanje, koje je zvučalo kao navijanje na kakvoj utakmici, nije prestajalo, odlučila sam se odjenuti, pozvoniti im na vrata i kulturno se požaliti, a, ako bude potrebno, i zaprijetiti im da ću pozvati policiju, što sam i kanila učiniti, naravno, ne budu li se smirili. Što zamislila, to i učinila, a kad mi je mladić, od svojih dvadesetak godina, otvorio vrata, bespoštedno sam osula verbalnu paljbu po njemu.

- Pa, dokad vi mislite? Razbudili ste cijelu zgradu! Neki od nas bismo spavali! Jeste li vi uopće normalni? Pijani, drogirani, što li?
- Nije droga, gospođo, ni alkohol, nego adrenalin! - počeo se pravdati, mangupski se osmjehujući, očito želeći šarmom smiriti moj gnjev. - Gledali smo boks, pa se malo uživili... ali, evo, sad smo se smirili! Nećemo više, garant!

Tada sam se malo smekšala i oraspoložila, ali ne zbog njegovih riječi, nego zbog velike modrice na njegovom lijevom oku.
- Jeste li vi gledali boks ili ste boksali? - upitala sam, pogledom pokazujući u smjeru njegove «šljive». - Stavi led na to!
Mladi susjed se nasmijao i odvratio:
- Ma, nemam leda, zamrznuo mi se cijeli onaj gornji dio u hladnjaku... ni ne vidi se ona posuda za kocke...
- Donijet ću ti ja, ali samo ako obećaš da ćete se stišati - ucijenila sam ga, mada nisam mogla sakriti osmijeh.
- Bit ćemo kao bubice! - obećao je, uz šarmantnu gestu rukama.

To mi je bilo dovoljno da se spustim do svog stana po led. Usput, dobro sam razmislila o situaciji u koju sam se tako brzopleto upustila. Naime, momka sam znala samo iz viđenja, i jedini kontakti koje smo dotad imali bili su oni kurtoazni pozdravi koje smo izgovarali kad bismo se sretali negdje na stubištu. A, s obzirom da je bio stasit i vrlo zgodan, da ne kažem frajer po mome ukusu, a ja potpuno razbuđena i pomalo napaljena, jer sam već dulje vrijeme bila zanemarivana od strane muškaraca, bilo mi je sasvim logično pokušati se ogrebati za komad mladog kurca, tim više što mi se učinilo da kod malog imam prolaz. No... - razmišljala sam i dalje - ...ako te noći od seksa i ne bude ništa, barem ćemo ostvariti malo prisniji kontakt... pa s vremenom... hm, baš sam nepopravljiva.

I tako sam, s vrećicom leda u ruci, ogrnuta kućnim ogrtačem, ispod kojeg, razumije se, nisam imala ništa osim svoga golog tijela, ponovo pozvonila na susjedova vrata. Umjesto njega, vrata je otvorio njegov frend, na moje veliko zadovoljstvo, ništa manje zgodan i markantan.

- Aha, led!? Marko je rekao da ćete ga donijeti... - rekao je kad je primjetio vrećicu u mojoj ruci, pa me nježno uhvatio za podlakticu. - ...zaslužili ste piće za to.
- Ne znam, baš, ne bih vam smetala - glumila sam neodlučnost, ali sam ipak pustila da me uvede.
- Ma, kakva smetnja... - nastavio je samouvjereno, očito shvaćajući da sam se nećkala samo reda radi. - ...nas dvojica smo u stvari sami i godilo bi nam žensko društvo.
Mislite li da mi je trebao reći da su bili sami? Pa, zar bi se boksali da je bilo žena? Naravno da nisam mogla odbiti poziv.
- E, onda može... ali samo jedno kratko!
- Ljuto ili slatko? - nadovezao se pitanjem.
- Slatko, ali žestoko... - nisam se dala zbuniti. - ...ako imate nešto takvo, naravno!

- Naći će se, naći će se... - zacvrkutao je i uveo me u dnevni boravak kao da je on domaćin.
Zatim je nestao u kuhinji, ostavljajući me nasamo s pravim domaćinom, Markom, koji je sjedio na dvosjedu i držao vlažni ručnik na oku. Odmah sam mu prišla, sjela pored njega i dodala mu led, na čemu mi se on srdačno zahvalio, predstavio se, jer se nismo poznavali po imenu, pa upitao:
- A kako je vama ime?
- Laura... - odvratila sam i dodala - ...ali nemoj mi govoriti vi... osjećam se onda tako staro.
To mi je uvijek palilo kod mlađih frajera, pa nije bilo razloga da ne upali i tada.
- Ma, što to pričate... - zaustio je, a kad se suočio s mojim oštrim pogledom, ispravio se. - ...ovaj, pričaš? Pa, ti si žena u najboljim godinama!
- Hvala na komplimentu... - zahvalila sam se. - ...ali ja ti ipak zavidim na tvojim.

Nije stigao ništa reći, jer se u prostoriji pojavio njegov frend s bocom nekog likera i tri čaše, te nam natočio po piće. Dok smo nazdravljali, Marko nas je predstavio jedno drugom.
- Ovo je moj frend Damir... a ovo je moja susjeda Laura... i ne voli kad joj se govori vi!
Damir se, naravno, odmah prilagodio tome.
- E pa, Laura, moram reći da je Marko pravi sretnik što ima tako pažljivu susjedu... i zgodnu!
- Ovdje pljušte komplimenti sa svih strana... - primijetila sam koketno, pa prebacila nogu preko noge, otkrivajući im dobar dio svojih glatkih bedara. - ...vas dvojica kao da se meni nabacujete.
- To je zato da ne pomisliš da smo pederi! - pojasnio je Damir, dok se spuštao pored mene na krevet, pa mi, kao slučajno, stavio ruku na rame.
- Samo zato? - upitala sam, stiješnjena u sendviču između mladih, očito, na moju sreću, napaljenih pastuha.
- Pa i zato što si ti jedna neobično seksepilna i temperamentna žena... - ubacio se Marko, ne libeći se spustiti ruku na moje bedro. - ...a mi volimo upravo takve... iskusne.
- Zvučite kao uigrani tandem... - primijetila sam, pa gurnula nogu bliže Marku, istovremeno se prislanjajući gornjim dijelom tijela uz Damira. - ...kao da ste to već radili... mislim, vas dvojica s jednom ženom.
- I s jednom i s dvije - šapnuo mi je Damir na uho, dok mi je rukom klizio niz leđa. - A ti? Jesi li to činila s dva muškarca?
- Jesam, i moram reći da mi se svidjelo! - priznala sam, pa posegnula rukama u njegovo krilo, kako bih utvrdila u kojem je stanju njegov ud.
- Pa, onda nema smisla čekati! - zaključio je, i pomogao mi da mu raskopčam hlače i izvadim polutvrdi komad iz gaćica.
Kad mi se njegov predivni primjerak našao u rukama, mazno sam upitala:
- Zar ti ovo izgleda kao čekanje?

Nešto je zaustio reći, ali moje usne su se tada sklopile preko rumenog glavića, a jezik se zavukao u rupicu na njegovu vrhu, tako da su mu riječi jednostavno zapele u grlu. Marko je, u međuvremenu, kliznuo prstima do moga međunožja, pa me počeo lagano milovati po sve vlažnijoj i toplijoj mačkici. Kako bih mu olakšala posao, raširila sam noge što sam više mogla. Damir također nije gubio vrijeme; rastvorio mi je ogrtač, pa me ščepao za desnu dojku i počeo ju snažno stiskati. Potaknuta njihovim nemirnim rukama, još agilnije sam se bacila na obradu, dostupnog mi, nabreklog kurca. Kako sam već rekla, bio je stvarno predivan: dug i nedebeo, ne toliko idealan za pušenje, koliko za ševljenje u stražnju rupicu, kontala sam. Zašto ne za pušenje, pitate se? Pa, zato što, ma koliko se žena trudila i imala duboko grlo, ipak ne može cijeli stati u usta, a to onda i nije potpuni doživljaj. No, kako god bilo, ja sam se potrudila da mu bude što ljepše, a njegove riječi su mi nedvosmisleno potvrdile da znam što radim.

- Uuuh! Lauraaa, kako je to dobro! Ooooh! - uzdisao je i hvalio me, naizmjence mi sve grčevitije stiskajući krupne dojke.
No, jedna stvar u vezi njegovog alata me posebno zaintrigirala... ili je možda bolje reći dvije stvari... to jest stvarčice. Naime, njegova jaja nisu bila veća od kakvih omanjih oraščića. Pomalo u neskladu s dugim klipanom, ali neobično slatko... a po okusu, slano! Naprosto nisam mogla odvojiti usne i jezik od njih. Lizuckala sam ih i sisala poput zabrinute maturantice na ekskurziji u egzotičnoj zemlji, koja se boji da će se kuglice njenog sladoleda prebrzo otopiti... da će netragom nestati. A onda sam osjetila nešto debelo na ulazu u svoju rutavu sluzavicu. Bio je to Markov glavonja, jer ne znam kako bih drugačije nazvala takvu kurčinu.

- Aaaaaah!!! - vrisnula sam glasno, dok je grubo prodirao u mene, nemilosrdno šireći moje mokre usmine.
Sjećam se da sam u tom trenu pomislila kako takvu grdosiju ni u snu ne bih poželjela u svojoj guzi. Ali, kako on i nije bio u guzi, a moja se pičkica brzo prilagodila njegovom opsegu, ubrzo sam počela osjećati neopisiv užitak. Sreća moja što taj uljez nije bio dugačak kao Damirov, jer ne znam kako bih izdržala njegove nalete, naročito kad mi je Marko jednu nogu zabacio na svoje rame i stao me divljački prašiti, nekako polustojećki, s jednom nogom na podu i jednim koljenom na krevetu. Tada sam se napokon okanila Damirovih sitnih muda, pa mu ponovo počela pušiti, uvlačeći njegovog dugonju onako do pola, kao i na početku naše igre. On mi je uzvratio tako što se ostavio mojih grudi i prihvatio se trljanja moje nabubrene dražice. To mi je stvarno bilo previše! Debeli kurac koji bespoštedno rastura moju rosulju, dugajlija koji se grčevito zabija u moje grlo i razigrani prsti koji žare moj osjetljivi klitoris... ne, to se jednostavno ne može izdržati! Počela sam se nekontrolirano izvijati i tresti od silne ugode koja mi je strujala čitavim tijelom, gubeći se u izmaglici mog prvog orgazma te večeri.

Kad sam se malo pribrala, shvatila sam da ono o njihovoj uigranosti nije bila puka priča, nego prava pravcata istina. Naime, tako su vješto izmanipulirali sa mnom da sam već u slijedećem trenu sjedila na Damirovom vitkom koplju, a Marko mi je naguravao svog monstruma u usta. A to njegovo čudovište je izbliza izgledalo stvarno zastrašujuće. No, ipak sam ga prihvatila, prvo rukom, pa usnama, te ga stala bjesomučno drkati i pohotno pušiti. Nekako, ta nova situacija mi je bila puno prihvatljivija od prethodne, samim tim što sam imala veću slobodu u kretanju, što je najbolje osjetio Damir, jer sam sve luđe miješala mačkicom oko korijena njegovog tvrdog kurca, a Markovom sam se uvijek mogla izmaknuti ili ga zaustaviti rukom, ako ga više nisam željela. A željela sam ga! Željela sam da mi napuni usta svojom toplom spermom i da ostatke svog eliksira razmaže po mom licu. Naravno, to sam mu i rekla:
- Hajde dušo! Svrši Lauri u usta! Istresi to svoje sjeme po mojim obrazima! Hajde, ne mogu više čekati!

I nisam dugo čekala! Osokoljen mojim riječima, i do ruba izdržljivosti dotjeran mojom rukom, naprosto je eksplodirao i zasuo me plotunom guste, bijele tekućine, uzdišući pri tome kao da ispušta dušu. A onda, dok sam gutala i razmazivala slankastu drkotinu, dobila sam još jednu dozu... i to po Venerinom brežuljku... trbuhu... i grudima... Naravno od Damira, koji je u međuvremenu izvadio svoj klip iz moje male i prislonio ga uz moj klitoris, puštajući ga da slobodno riga kamo god ga volja...
Još smo dugo uživali te noći, a nisam, pogađate, propustila ni primiti Damirovog dugonju u guzu... Naravno, nisam se prevarila, bio je idealan za to... Na kraju su se dečki stišali, kako su i obećali, a ja sam ipak uspjela zaspati... Ne u svom stanu, jasno je, ali slatko i "tvrdo"... Smokva.com