Erotske priče i fantazije

VRHUNSKE EROTSKE PRIČE ZANIMLJIVE OSOBAMA SVIJU EROTSKIH SKLONOSTI.

Sunday, August 07, 2005

Podanik moje strasti

-Pa koji kurac onda čekaš! - izderala sam se na njega. - Klekni i liži je, pseto poslušno! Pošteno se namučio dok se onako velik sagnuo i smjestio tako da me može nesmetano i s uživanjem lizati. - Pohotni moj psiću! - vrisnula sam kad sam osjetila njegov jezik na mojim nabreklim usminama. Smjesta me je stao divlje obrađivati. Sisao mi je dražicu, grickao obrijane usmine i zavlačio jezik u vrući otvor...

Gužva, tama, ustajali zrak. Vruće je, čak je i pivo odvratno toplo. Na sceni luduje idiotski frontman anonimnog sastava. Na vidiku nikakvog muškarca, a ako kojega i primijetim smrdi po pički na kilometre.

Upropastila sam sebi još jednu večer. Bilo bi mi pametnije da sam ostala doma uz koju dobru knjigu. Pa da mi i dođe želja, videoteka s pristojnim odabirom najnovijih pornića u neposrednoj je blizini.

Sve sam živčanija, upravo uvjeravajući sebe kako bih trebala poći doma, kad ušao je On. Pijano zanjihano mnoštvo nadvisivao je makar za glavu dok se širokim ramenima probijao prema šanku. Poput Stallonea, kojega, netom ga pogledam osjetim mokro između bedara.

U trenutku sam se riješila nekoliko slinavih mekušaca koji su mi se bezuspješno nabacivali, želeći provesti ostatak noći među mojim nogama, a koji su, po mojem skromnom sudu, potpuno neupotrebljivi za bilo koji vid seksualne rekreacije.
Odlučno, uzdignute glave i isturenih dojki, krenula sam prema njemu, oklizla se na zamišljenu koru od banane, sudarila se s njim i prosula ostatke mlakog piva po njegovoj odjeći. Nisam uzalud išla na satove dramske u srednjoj školi. Dok sam mu se ispričavala, obećavajući mu svježe, hladno pivo, on me je već motrio s dužnom pozornošću i znakovitim osmijehom. Kako nisam od jučer, smjesta sam shvatila da se pod machomanskom kožom skriva uglađeni gospodin koji neće prihvatiti moju velikodušnu ponudu, već će on mene pozvati na piće.
Umalo sam se otopila pod njegovim zavodničkim pogledom, usput uživajući u zavidnim pogledima drugih usamljenih mačaka koje su još uvijek bile bez plijena.

Moj novi poznanik jednom širokom gestom napravi za nas mjesta za šankom, zapovjedničkim tonom naređujući prezaposlenom barmenu da nas smjesta posluži. Kako je za barem pola metra bio viši od mene, to se morao duboko saginjati da bi u sveopćoj buci mogao razgovarati sa mnom. Izmijenili smo imena, znakove u horoskopu, seksualne sklonosti... Da, da, časna riječ! Taj tip je bio prokleto direktan, ili je možda, iz mojih očiju čitao pohotu izazvanu njegovom blizinom. Zato, ako sam već nešto i poželjela, morala sam igrati njegovim kartama.

Netom smo, poslije nekih desetak minuta poznanstva započeli razgovor na temu seks, diskretno sam položila dlan na nabreknuti dio njegovih hlača. Na to se on samo široko osmjehnuo i još se prodornije zagledao u mene, ničim ne pokazujući da zna za moju radnju. Kada sam stisnula malo žešće, osjetila sam pod prstima kako se njegov vragolan počinje buditi. Tada je uslijedila taktika. Odmakla sam dlan s inkriminiranog šlica, uzela sam svoje pivo, zahvalila mu i - otišla. Dok sam se probijala kroz razulareno mnoštvo, samo sam se jednom okrenula da bih u svoj vidokrug uhvatila njegov pogled izgubljenog djeteta. Njegove su me oči uspaničeno tražile.
A tražit će me još! Itekako!

Gurala sam se prema pozornici, zaustavljajući se u njenom podnožju. Polako sam ispijala sad već i ovo mlako pivo, tobože se diveći nesposobnjakoviću za mikrofonom. Kada sam se u jednom trenutku okrenula, primjetila sam kako se moj macho man probija kroz rulju poput buldožera. Kada je stigao do mene, obazrivo se sagnuo do moga uha:

- Zar sam te nečim povrijedio?
"Ipak gospodin, a ne macho!", pomislila sam dok sam mu poklanjala zavodljiv osmijeh.
- Ne, nisi! - odgovorila sam mu. - Samo sam htjela vidjeti zanimam li te toliko da ćeš biti u stanju krenuti za mnom.
- Ako treba, bit ću poslušan pas - kazao je smjerno.
Oh, barem nije zlopamtilo.
- Najviše na svijetu mrzim upravo ovakva mjesta. - pogledala sam ga direktno u oči. - Hoćeš li me slijediti, moj poslušni psiću?
Za trenutak me je iznenađeno zurio, da bi se potom lagano naklonio i prošaptao:

- Ovaj će te rob pokorno slijediti, mila moja gospodarice!
Oboje smo se nasmijali, ja možda čak malo preglasno. Pa kako i ne bih! Ne nalijeće se svaku večer na diva poslušnika.
U trenutku smo se stvorili na izlazu.
- Gdje stanuješ? - prostenjao je.
- Odmah tu iza ugla. - mazno sam mu odgovorila.
Obuhvativši me svojom ogromnom šakom između nogu, slatko mi pritisnuvši već žednu pičku, podigao me je u naručaj.
- Što radiš?
- Nosit ću te do kuće.

Ovjesila sam mu se oko vrata, remeteći mu ritam koraka brzim i strastvenim ugrizima u vrat. On je, stenjući, izvijao vrat, jer ništa drugo nije ni mogao obzirom sam bila u njegovim rukama.
Nosio me je sve do prvog kata zgrade u kojoj sam stanovala, bez da mu se dah ubrzao.

"Bože, kakav kapacitet!" razmišljala sam sretno. "Kakva izdržljivost!"
Spustio me je tek pred vratima mog apartmana. Ali, dok sam prčkala po torbici, tražeći ključ, svojim ogromnim šakama stisnuo me za guzicu.
- Što si zapravo htjela za šankom? - ruke su mu nemilosrdno mijesile moje impozantne polutke.
- Kurac! - odgovorila sam mu iskreno.

Uvjerena sam da ga je takav moj direktni odgovor dobrano iznenadio, no to ničim nije pokazao. Bez riječi smo ušli u stan. Čim sam upalila svjetlo i odložila torbicu, požurila sam prema dvosjedu ne želeći gubiti ni trenutka.

- Hajde, posluško moj, sjedni uz svoju gospodaricu!
- Ne prije nego vidiš ono, zbog čega si me dovela ovamo!
Moje je iskustvo naslutilo da će u tome trenutku otkopčati šlic, ali po svemu sudeći nisam uspjela prikriti svoje veliko iznenađenje.
- Onda, što kažeš? - upita me, dok mu se iz rasporka klatio ogromni, crveni kukurijek.
Ljudi moji, u svome dosadašnjem životu nagledala sam se svakakvih kurčeva, ali ovakav još nisam imala prilike vidjeti. To je, poštenja mi, bio kurac na kvadrat. Naježila sam se od požude.
- Voljela bih ga staviti u usta!
- Ako nemaš ništa protiv...
- Ne, nemam! Ali bih najprije voljela da ti poližeš moju pičku. Tako je puna soka da bi je netko mogao posrkati.
Polegla sam na dvosjed i visoko zadigavši suknju, raširila sam butine.

- Ne nosiš gaćice? - upitao me kleknuvši.
- U ovakvim situacijama one su samo gubljenje vremena.
- Kao da si znala da ćeš me sresti.
- Šesto me čulo nikada ne vara. Izašla sam s namjerom da upoznam nekoga poput tebe koji će me biti u stanju slušati i pošteno izjebati.
Ne znam je li me čuo pošto se zablenuo u moju crvenu kvočku koja je željno slinila.
- Sviđa li ti se?
- Fantastična je! Odavno nisam vidio takvu!
- Pa koji kurac onda čekaš! - izderala sam se na njega. - Klekni i liži je, pseto poslušno!

Pošteno se namučio dok se onako velik sagnuo i smjestio tako da me može nesmetano i s uživanjem lizati.
- Pohotni moj psiću! -vrisnula sam kad sam osjetila njegov jezik na mojim nabreklim usminama. Smjesta me je stao divlje obrađivati. Sisao mi je dražicu, grickao obrijane usmine i zavlačio jezik u vrući otvor.

Poslije nekoliko minuta kad sam već trnula od napetosti, podigao je glavu slavodobitno se smijući. Bio je sav mokar oko ustiju od izlučevina iz moje pizde. Bio je nevjerojatan pizdolizac, još malo i bila bih doživjela orgazam, ali sam u posljednji čas izmakla njegovom novom nasrtaju.
- Smijem li svojega psića povesti u šetnju do spavaće sobe! - gledala sam ga između još uvijek raširenih koljena.
Naglo je kleknuo namjestivši ruke kao šape uz radostan pseći lavež:

- Av! Av!
- Ali psi ne bi smjeli bez lanca u šetnju. - Polako sam se oslobađala uske, kratke suknje.
- Kao ni bez brnjice! - povlađivao mi je.
- Šteta! - Smakla sam usku majicu preko glave. Prslučić nisam nosila tako da su se moje dojke s našiljenim bradavicama izazovno ustremile ka njemu.
Slinio je isplaženog jezika.

- Ali, vezat ću te lancem, pa ćemo se malo poigrati.
- Jedva čekam! - i dalje je soptao.
Izvukla sam tanki kožni remen iz svoje suknje i zamahnula njime prema ogromnoj masi koja je klečala na tepihu.
- Idemo li?
- Neću! Tvoj je psić neposlušan!

Osjetila sam kako mi vene pulsiraju i krv vrtoglavo kola po čitavome tijelu. Ovaj je zaista bio dragocjen primjerak. Prišla sam mu sa stražnje strane i stala mu svlačiti hlače. Zajedno s njima povukla sam i šarene bokserice tako da se pred mojim očima ukazala njegova velika, dlakava stražnjica. Drhteći čitavim tijelom lagano sam kaišem lupila po stražnjici. Konačno se pomaknuo. Hodajući četveronoške ispred mene i vrteći stražnjicom zahtijevajući nove udarce, stigli smo do spavaće sobe. Poslušno je čučao na sve svoje četiri. Oslobodila sam ga remena i raširenih nogu sjela na ivicu kreveta. Smjesta mi je prišao i ponovo sam imala priliku osjetiti njegov vruć, hrapav jezik na svojoj pički.

- Vražiću! - rekla sam i lagano ga udarila kaišem po ramenima. Njegova tamna koža poprimi purpuran ton. Nije jauknuo, samo mi je još dublje zario jezik u pizdu. Nagnula sam se i polizala crvene trake na njegovim leđima. Zadovoljno je soptao glave zagnjurene u moje međunožje.

Sladostrašće me je već počelo obuzimati, ali željela sam biti mazohista i prema sebi samoj. Bezobzirno sam odgurnula njegovu glavu. Od te iznenadne kretnje, zbunjen se svalio leđima na pod.

- Klekni! - naredila sam mu.
Pokorno je kleknuo pored mojih nogu, zabuljivši se u moje oči. Čekao je poput pravog psa moju narednu zapovijed.
- Što zapovijedate moja gospodarice?
- Gledat ćeš me kako drkam!

Izvalila sam se na ležaj i prstima potražila izbočinu na vrhu pičke. Njegove su se oči ispreplitale s mojim prstima koji su bezdušno masirali klitoris. Krajičkom oka primijetila sam da je uhvatio svoj ogromni kurac i sam počeo drkati.
- Svinjo jedna, kako se to ponašaš preda mnom? - dreknula sam.
- Oprosti. - promucao je i dalje natežući kurac.
- Makni ruku s tog odvratnog kurca! - izderala sam se.

Smjesta se ostavio svoje slatke alatke i mirno nastavio promatrati moje sve neobuzdanije masturbiranje. To me itekako nadražilo, došlo mi je da ga izmlatim kao pravu životinju tako da sam svršila u žestokim grčevima. Potom sam ustala i prihvatila pojas. Još je uvijek klečao, čekajući moje nove hirove. Opkoračila sam ga, tako da je nosom njušio moj vlažni muf i svezala mu ruke na leđima. Zatim sam klekla ispred njega i stala ga prstima draškati po jajima. Njegov ogromni, crveni buzdovan klatio se pred mojim očima i ja naprosto nisam mogla više izdržati.

Zaželjela sam mu ga čitavog progutati. No, kako je bio velik uspjela sam uvaliti u usta samo njegov glavić. Jezikom sam obigravala oko njegovog vrška nastojeći mu proširiti otvor iz kojega je već obilato slinio. S uživanjem sam srkala njegove kapi dok sam rukama pokušavala što jače natezati njegov kurac ne ispuštajući ga iz ustiju.

Međutim zbog njegove veličine usta su mi se brzo ukočila pa sam bila prisiljena izvaditi ga. I dalje se igrajući s njegovim jajima, nastavljala sam ga lizati po tijelu, a kad sam stigla do usana, željno ih je rastvorio. Jezici su nam se miješali, slinili, zubi pod žestokim udarima podrhtavali.

Nisam mu dopustila da dugo uživa u ljubljenju i žvaljenju. Trgla sam se i uspravila nišaneći pizdom njegov jezik. Na pristojnoj udaljenosti, tako da me jezikom ne može dohvatiti, nemilosrdno sam jednom rukom gnječila klitoris dok sam prste druge gurala u jebežljivi otvor. Najprije dva, pa tri, domalo sva četiri prsta osim palca lutala su po unutrašnjim, glatkim stijenkama moje pičke. On me je bespomoćno gledao, svezan, sa željom u očima od koje sam ludila.

Legla sam na bok ne prekidjući svoju fernetičnu drkačinu i ponovo stavila vršak njegovog kuronje u usta. Ne želeći dovesti sebe do nove eksplozije, potražila sam mu jaja i stala ih žestoko milovati. Stao se divljački uguravati želeći ga cijelog strpati u moja usta, sve do želuca. Kako da ne! Još bi me mogao i ugušiti. Brzo sam se odmakla.
- Što bi htio? - strogo sam ga upitala.
- Jebati... - skvičao je. - Jebati...
- Dobit ćeš, ali moraš biti dobar!
- Hoću... bit ću... samo ti kaži...
- Dobro... - I dalje sam strogo odmjeravala. - Hajde, reci mi koja je pica najljepša?
- Tvoja, tvoja!
- Ma, nemoj! A što bi ti s njom radio, ha?
- Lizao bi je, milovao bih je usnama, uvlačio jezik u nju sve dok me ne bi poplavila, a potom bih, potom bih kurcem krenuo u nju!
- Dobar si dobar! - ponovno sam uhvatila remen. - Nagrađujem te tako da ćeš moći drkati preda mnom. Ja ću te dotle tući jer radiš odvratne stvari i služiš se groznim rječnikom!
Odvezanih ruku, zajapuren, latio se svoga sve nemirnijeg kurca i stao ga žestoko drkati. Teško mi se bilo usredotočiti na udaranje njegove stražnjice pošto mi je pogled stalno bježao ka njegovom veličanstvenom kuronji.

- Stani! Prestani! - dahtala sam. - Kad si već toliko poslušan, zaslužuješ da ti ga i ja malo obrađujem.
Klekla sam pored njega hvatajući mu kurac u ruku i zarivši nokte u kožu, polako sam mu klizila rukom niz mudonju. Zastenjao je svaki put kad su moji nokti prelazili preko njegovog glavića, a uzdasi su mu govorili o neslućenim užicima.

To njegovo sve jače stenjanje bilo je previše čak i za mene. Naprosto više nisam mogla izdržati. Bacila sam se na krevet i pozvala ga glasom koji je podrhtavao od uzbuđenja:
- Dođi, dođi mi, kurcu moj i uvali se u slasnu, nezasitnu pičku tvoje gospodarice!
Svoje veliko tijelo svalio je na mene, želeći ogromnu alatku odjednom zabiti u mene.
- Hej, stani! Polako! Probit ćeš me tako! Guraj ga polako, pomalo, sve dok ga ne zabiješ do jaja!
Polako je prodirao u mene, a ja sam imala osjećaj da me ispunjava jedan veliki tenk. Stenjala sam od užitka. Od potpune ispunjenosti tim neviđenim kapacitetom.
- Kako ti je vruća...

Kada mi ga je konačno uspio zabiti do kraja bojala sam se da ću se onesvijestiti od ugode. On me u međuvremenu stao žestoko jebavati, tako dobro da sam mislila da ću poludjeti. Udarala sam ga petama, grebla po leđima, zarivajući mu nokte u kožu.
- Polako, svinjo, polako! - urlala sam. Vrpoljila sam se pod njim, premda je moja pička bila u potpunosti ispunjena njime pa nisam mogla poduzimati veće manevre. Odgurnuvši ga od sebe, prisilila sam ga da ga izvuče.

Prevrnula sam ga na leđa. Kleknuvši, ponovo sam se latila sad već sasvim slinavog kuronje. Drkajući ga prstima, uvlačila sam ga u usta koliko god sam dublje mogla. Pod jezikom sam osjećala ispremiješane njegove i moje sokove. Stenjući, on mi je gnječio dojke i među prstima vrtio nabrekle bradavice.

Osjećajući kako mi se pička hladi, opkoračila sam ga i nabila se na njega. Rupa mi je bila toliko otvorena i navlažena da sam ga bez problema ugurala do jaja. Tada sam bjesomučno počela skakati po njemu, jašući na njegovom velikom crvenku. Moj rob je stenjao ispod mene ne ispuštajući iz svojih ruku moje dojke.
Doživljavala sam orgazam za orgazmom, stenjući i vičući koliko me je grlo nosilo kako bih dala oduška svoj svojoj nakupljenoj strasti. Ovo je zaista bila noć za pamćenje i samo sam sudbini mogla zahvaljivati što me je namjerila na ovakvog pastuha.

Tada je on mene smaknuo sa svoga tijela i prevrnuo me na leđa.
- Je li ti dosta kučko, ha?
- Nikada! - prostenjala sam.
Zarobivši svojim rukama moja bedra, tako da se nisam mogla ni pomaknuti, raširio mi je noge te se s jezikom sjurio u moju pulsirajuću pičku. Palacao je jezikom u njoj, po njoj, grizao klitoris i usmine sve dok ponovo nisam osjetila novi užitak, najjači do tada.
- Je li ti sada dosta, moja gopodarice? Je li te minula želja? - zajapurena lica motrio me iz moga međunožja.
Teško dišući, dok sam polako dolazila sebi, osjećala sam kako mi pičkevina od višestrukih orgazama cijedi niz stražnjicu.
- Poliži! - prostenjala sam.

On je ponovo poslušno sagnuo glavu i stao lizati sok s rubova moje pičke i međice, sve dok nisam ostala potpuno suha. Nesposobna da se i pomaknem stala sam zuriti u njegov sve nemirniji kurac.
- A ti, psiću moj, još bi se igrao, zar ne?
- Samo mi još malo treba! - prostenjao je ponovno se hvatajući svoga buzdovana.
- Dobar si! Stvarno si dobar! I zato zaslužuješ posebnu nagradu!

Željela sam ga zadovoljiti, ali sa svojom izmoždenom pičkom to više nisam bila u stanju. Zato sam se nagnula nad njegova muda i stala ga pohotno lizati. Oblizivala sam mu dlakava jaja, usput ga drkajući s obje ruke, povremeno mu glavić stavljajući u usta i vrteći se po njemu jezikom. U toj bjesomučnoj igri, dok me on luđački hvatao za kosu mumljajući od užitka, odjednom osjetim kako me ispunjava svojim sokom. Gusta bijela tekućina kliznula mi je niz grlo ispunjavajući mi utrobu. Ispljunula sam ga iz ustiju i stala ga drkati između dojki, dok je on i dalje prosipao svoju vruću lavu. Topla tekućina oblijevala mi je vrat i bradu. Ljudi moji, sperme je bilo na tone. Na sve strane. Kad se nemoćno svalio pored mene, posvuda je bilo ljepljivo. Po plahtama, po mojim dojkama, vratu, bradi, licu, usnama, po njegovim mošnjama...

Više nisam bila gruba. Dok smo ležali iscrpljeni i sretni, nježno sam ga milovala po izranjavanim leđima i ljubila ga po oznojenom licu. Sretno bi uzdahnuo svaki put kada bi ga dotakla.
- Jesam li te zadovoljio, gospodarice moja?
Umjesto odgovora, strasno sam ga poljubila.
- I ti mene. Nisam mogao ni zamisliti da se u tebi krije takva jebačica.
- Jebačica ili gospodarica? - pomazila sam mu sad već sasvim mlitav i hladan kurac.
- Oboje, draga, oboje!
- Kako me se usuđuješ zvati draga? - namrštila sam se. - Zar ti nisi moj poslušni pas?
- Oprostite, gospodarice moja, molim vas! - smjesta se uživio u igru. - Ako želite bit ću vaš poslušan rob dokle god me budete htjeli.

- Takvog te volim! - opet ga strasno poljubim. - Odmori se malo na dnu mojih nogu, pa kad budeš spreman, igru možemo započeti iznova... Smokva.com

Izazov strepnje

Nabijao joj se sve brže u usta, a potom izvadio batinu i dao joj znak da mu se okrene leđima i rukama osloni o stolicu. Poslušala ga je izbacujući stražnjicu prema njegovu kurcu. Podigao je hitro njenu suknju i utjerao joj ga kratkim pokretom. Teško je uzdahnula, poželjevši vrisnuti, ali smiren glas njenog muža u drugoj prostoriji podsjetio ju je na okolnosti.

Kakva vrućina u utrobi... Osjećala je vruć neznančev pogled na grudima sakrivenim tek gotovo providnom košuljom i poželjela da se nalaze drugdje, ne u prezagrijanoj čekaonici gradske bolnice, jer, iako je prostorija bila prazna, mogao je ući bilo tko. Poželjela je i da nije njen muž osoba čiji je smiren glas ispunjavao susjednu prostoriju, odnosno doktorov ured... Ali bilo je tako i ostalo joj je samo uzvratiti pogled, promotriti golem nabor na neznančevim hlačama i vizualizirati tu moćnu spravu koja je nabor uzrokovala.

Kada je on polako ustao, postidjela se svog nestašnog pogleda misleći - neugodno mu je, odlazi nekamo da se ne izlaže njenim bestidnim očima...

Nekamo? Ali, on nije odlazio, ne, on je dolazio, približavao joj se nevjerovatno smjelo, otkopčavajući hlače u hodu, tako da se u času kad joj se sasvim približio njegov džinovski kurac već klatio pred njenim licem. Poželjela je povući se unatrag, reći nešto - ipak je ozbiljna žena. Jedno su maštarije, drugo je varati muža... Ali! Kada će ponovo moći uživati u ovakvoj situaciji? U stvarnoj opasnosti, u golemom kurcu, u tihoj igri... I potpuno mehanički primila je pijetla u usta oblizujući ga isprva stidljivo, a potom žešće, posesivnije. Uzbuđivali su je lagani udarci njegovih jaja o bradu, težak miris i ritmičko milovanje kurca o nepce... Koliko je bila sretna što ima suknju, a ne hlače... Kliznula je rukom gotovo nagonski među prepone i uronila dva prsta u vlažnu pičkicu, iz koje je potekao slap sluzi.

Nabijao joj se sve brže u usta, a potom izvadio batinu i dao joj znak da mu se okrene leđima i rukama osloni o stolicu. Poslušala ga je izbacujući stražnjicu prema njegovu kurcu. Podigao je hitro njenu suknju i utjerao joj ga kratkim pokretom. Teško je uzdahnula, poželjevši vrisnuti, ali smiren glas njenog muža u drugoj prostoriji podsjetio ju je na okolnosti.

Neznančev penis punio ju je žestokim kretnjama, dok su muškarčevi dugi prsti već rovali po njenom čmaru čineći da se osjeća poput kurve u rukama napaljenog svodnika. Grčevito je obavijala vaginalne mišiće oko njegova uda, a on ih je razarao divljim ubodima. Otpor vlažnog šupka savladavao je još lakše, uvaljujući joj prste do korijena.

"Ne, iza..." tiho je dobacila nepoznatom jebaču, na što je on izvadio penis iz proširene pičke i utrpao ga u njen anus. Znao je da mu se ne može opirati bez da skrene pažnju muža na sebe i to je obilno iskoristio rasturajući njenu guzu neukrotivim kurcem. Uzaludno je pokušavala stisnuti šupak i izbaciti ga, a potom se prepustila njegovim nasrtajima.

Svršio je u nju, a potom ju posjeo na stolicu raširenih nogu, i, odlučan da joj se oduži, uronio lice među njene noge. Nakon svega nekoliko užurbanih pokreta njegova jezika po klitorisu, svršila je.

Odmah potom on je otišao na toalet, a ona je poravnala kosu i haljinu i spremila se da dočeka muža. Izašao je nakon nekoliko minuta i dobacio joj:

"Hej, dušo, idemo odavde. Nakon ovakvog mučenja, jedini lijek je dobra ševa..." Smokva.com