Erotske priče i fantazije

VRHUNSKE EROTSKE PRIČE ZANIMLJIVE OSOBAMA SVIJU EROTSKIH SKLONOSTI.

Saturday, August 06, 2005

Umjetnica seksa

Gurnuh joj svoju kitu i osjetih lagani otpor - bila je nevina straga. Podigoh je od stola i nabih joj kitu svom snagom u njenu mačkicu. I pičkica joj je bila savršena - mokra, vruća i izgleda vječno spremna. Nabijao sam joj kurac do jaja, pridržavajući je za bokove. Ona je u ritmu moje jebačine pušila Davidu. Tada su se njegovi sokovi počeli prelijevati preko njenih ćulnih usana. Napalih se na to kao zvijer i počeh se još žešće nabijati u nju, dok se ona grčila i izvijala. Kurac mi je pucao od zadovoljstva i napokon svrših po njenim leđima.

Sreli smo se u likovnoj radionici. Došla je negdje sredinom tečaja, pomalo sramežljivo ušla i pozdravila samo predavača. Stajala je platno ispred mene i mislio sam u početku da me nikada neće primijetiti. Nosila je ležernu odjeću, ispod koje su se jasno nazirale tanga gaćice, i nikada nije nosila grudnjak. Volio sam gledati njene guzove i gustu crvenu kosu, tjednima sam drkao i maštao kako svršavam po njenim leđima. Jednog dana okuražio sam se i prišao joj.

- Ja sam Boris.
- Milena, drago mi je
- Vidim ide ti - započeo sam neobavezan razgovor nakon kojeg je uslijedio poziv na kavu. Prihvatila je sa smiješkom i tad primjetih da ima prekrasne usne i kurvinjski pogled. Otišli smo do obližnjeg caffea, popili piće i u razgovoru izvrtili sve informativne teme. Na sljedećim satovima pozdravljala je i mene i redovito poslije tečaja odlazila sa mnom u kafić.

Bio je utorak kada je naš predavač dobio sina i s tečaja otrčao ravno u rodilište. Nas nekolicina ostala je dovršiti mrtvu prirodu koju smo upravo slikali. Grupica se polako razilazila i na kraju smo ostali nas troje. Jedan naš kolega, negdje oko 35 godina, nikako nije odlazio. Naposlijetku je prišao Mileni i više razgledavao nju nego li sliku.

- Ja sam David.
- Milena, drago mi je.
- Lijepo slikaš. Dobro ti je ispala ta banana.
- Hvala - odgovorila je sa smiješkom.- Volim to raditi.
- Ja više volim aktove, nego li mrtvu prirodu. Volim tijela. Recimo volio bih nacrtati tvoj akt, vrlo si lijepa.
Ona se zavodljivo smješkala, a ja sam kipio od njegove moronske šprehe. Nastavili su pričati i nešto su se hihotali. Od bijesa nisam više mogao slušati pa sam izašao van zapaliti cigaretu. Nakon desetak minuta kad sam se vratio, shvatio sam da ju je zbario. Govorio joj je šapatom nešto na uho, ona je gledala u mene svojim kurvinjskim pogledom i samo se smješkala. Potom je sjela na stol na kojem je stajalo voće, skinula hlače i majicu i zauzela poluležeću pozu. Tip je stajao iza platna i pripremao boje.

- Borise, David će me slikati. Hoćeš li i ti?
- I ja bi te - rekao sam i mislio sam upravo to, a po njenom smiješku vidio sam da joj nije krivo.
- I David bi me - rekla je u šali.
- Pa, Davide hoćemo li je.

Ostavio je boje i prišao. Kurac mi se već hajdučki pobunio. Izvadih ga i ona ga odmah primi u ruke, lizala mi je jaja i lagano se jezikom približavala glaviću kojeg potom pohlepno proguta. Pušila je tako dobro, kao da je barem deset godina zarađivala na tome. Stenjala je, uživala i gledala me ravno u oči. Tada se uključio David, skinuo joj gaćice i pohotno stao lizati njenu napaljenu pičkicu. U njenim očima zabljesnula je strast i stane mi ga još vatrenije sisati. David se sve jače palio. Napokon, njegov je kurac izgubio strpljenje. Izvadio je svoju batinu - uistinu vrijednu ženskog divljenja - raširio joj noge i stao se trljati o njen klitoris. Čitav zrak mirisao je na ševu i tempere. Ona se pohotno uvijala i stenjala.

Gledao sam taj uzbuđujući čin i palio se više nego ikada. Uhvatio ju je za butine, svojom batinom tražio njenu rupu i potom se, nakon nekoliko plitkih uboda, snažno zabio u nju. Izvinula je svoje prekrasno tijelo poneseno strašću, držeći se još uvijek za moj kurac. Uhvatih je za narajcane bradavice i počeh je milovati po grudima. Imala je divne, čvrste sise i prelijepu kožu. David je bio napaljen k'o bik - mahnito ju je ševio.

Ona se puteno predavala tom užitku. Nakon njenog žestokog grča David je izvadio svoju batinu i zamjenismo mjesta. Primio sam je za bokove i okrenuo je potrbuške. Stavio sam kitu na njene vlažne guzove i lagano ju palio po drugoj rupi. Gurnuh joj svoju kitu i osjetih lagani otpor - bila je nevina straga. Podigoh je od stola i nabih joj kitu svom snagom u njenu mačkicu. I pičkica joj je bila savršena - mokra, vruća i izgleda vječno spremna. Nabijao sam joj kurac do jaja, pridržavajući je za bokove. Ona je u ritmu moje jebačine pušila Davidu. Tada su se njegovi sokovi počeli prelijevati preko njenih ćulnih usana. Napalih se na to kao zvijer i počeh se još žešće nabijati u nju, dok se ona grčila i izvijala. Kurac mi je pucao od zadovoljstva i napokon svrših po njenim leđima.

Poslije toga više nisam viđao Milenu, nije dolazila na tečaj. I David i ja bili smo pomalo tužni zbog toga. A, onda jednog dana došao je David.

- Borise, da te upoznam ovo je Ana... Smokva.com

Prljave strasti

Prvi val orgazma obuzeo ju je iznenada pa se morala pridržati za zid da bi ostala na nogama. Lina nije prestajala pa je Rozi ubrzo krenula prema novom zadovoljenju., na novo orgazmičko putovanje. Nije željela ovaj put svršiti bez Line. Podigla ju je ispred sebe. Sada su opet stajale jedna nasuprot druge. Bez puno pripreme gurnula je Lini prst u njezinu tamnu pećinu i na slijepo je počela istraživati njezine pukotine. Lina joj je uzvratila uslugu pa su se namjestile tako da mogu najlakše zadovoljavati jedna drugu.

Publika je urlala. Djevojke su se valjale i borile u blatu, prskalo je na sve strane, atmosfera je bila užarena. Skliska blatna tijela sudarala su se uz pljackav seksi zvuk. Vješto su se izbjegavale i izvježbano izvodile skladne poteze, služeći se publici nepoznatim trikovima. Jedna je morala pobijediti pa je prema unaprijed određenom rasporedu danas bolja bila Paklena Rozi. Vruća Lina prepustila se njenim rukama i završila na leđima u blatu. Publika je u deliriju divljala i skandirala.

Krenule su u svlačionicu dok se blatna masa cijedila niz njihova gola tijela. Grudi su im poskakivale, a kapi blata klizile su niz sočne okrugle sise. Voljele su svoj posao, iako je bio doslovno "prljav". I voljele su jedna drugu. Poljubile su se čim su za sobom zatvorile vrata svlačionice. Bile su same i to su uvijek znale iskoristiti. Ljubile su se onako blatne jedva dolazeći do daha. Pustile su vruću vodu stojeći ispod tuša; nastavile su se ljubiti dok se blato ispiralo s njih. Lina je Rozi naslonila na zid prikucavši je uz njega, čvrsto je držeći za guzu. Uvlačila joj je jezik, gurala joj ga sve dublje u usta. Obje su stenjale od strasti koja ih je obuzimala. Kemija koja je postojala između njih od prvog dana bila je još uvijek izuzetno jaka. Grlile su se grčevito kao i kad su prvi put vodile ljubav. Pustila joj je oble čvrste guzove i uhvatila je za grudi, nježno ih je mazila ispirući i posljednje tragove blata s njih.

Obuhvatila je jednu rukom i prignula glavu, oblizujući je kao da liže sočnu voćku. Uhvatila je bradavicu zubima i nježno je zagrizla. Jezikom ju je draškala, dok je slobodnom rukom prelazila po drugoj bradavici. Polako je spuštala ruku prema Rozinom raspuknuću, a ona je lagano raširila noge prepuštajući joj se. Prstom joj je dotaknula klitoris, što je izazvalo dubok Rozin uzdah. Naslonjena na zid otvarala joj se poput do kraja rascvalog cvijeta. Vješto joj je rukom obrađivala procijep vlažan i uzdrhtao. Kleknula je pred nju, glavu joj utisnula u svilenkaste dlačice. Jezik je odmah pronašao svoj put do točke G, vješto vodeći Rozi prema sve većem užitku. Noge su joj klecnule dok se ugoda širila njezinim tijelom.

Prvi val orgazma obuzeo ju je iznenada pa se morala pridržati za zid da bi ostala na nogama. Lina nije prestajala pa je Rozi ubrzo krenula prema novom zadovoljenju., na novo orgazmičko putovanje. Nije željela ovaj put svršiti bez Line. Podigla ju je ispred sebe. Sada su opet stajale jedna nasuprot druge. Bez puno pripreme gurnula je Lini prst u njezinu tamnu pećinu i na slijepo je počela istraživati njezine pukotine. Lina joj je uzvratila uslugu pa su se namjestile tako da mogu najlakše zadovoljavati jedna drugu. Ruke su im se sudarale, dok su se frenetično zadovoljavale prstima. Ljubile su se, gurkajući se i tarući grudima, a šum vode zaglušivao je njihove uzdahe i jecaje zadovoljstva.

Pogledale su se svjesne da su na istom nivou uzbuđenja, sasvim blizu svršavanja. Obje su ubrzale dobro savladanu igru prstima pa ih je orgazam preplavio gotovo u istodobno. Zajedno su se tresle obuzete vrhuncem strasti. A onda ju je Rozi okrenula leđima prema sebi tražeći da se naguzi ispred nje. Sa stražnje strane dočepala se njene pičke i oblizala Linine preostale sokove. Lina se oslonila rukama na zid s guzom visoko u zraku . Rozi je oblizivala njezin rosni pupoljak nudeći joj još jedno olakšanje. Nije joj trebalo puno, Lina je stenjala tražeći da ubrza jezičnu igru, a onda kriknula svršavajući .

Morale su se požuriti jer je sljedeća borba bila pri kraju. Nježno su se zagrlile, ljubile i mazile, još malo uživajući u ljubavi i bliskosti. Kada je borba završila njih dvije su već bile spremne za odlazak. Nitko u muškoj publici nije ni slutio da je njihovo prijateljstvo tako jako i čvrsto. From Smokva.com